Een mooie uitnodiging voor een etentje. Kom je ook?

De tijden van buiten zitten en genieten van heerlijk eten in de zomerse warmte zijn langzaamaan toch echt voorbij. De temperatuur is al flink gedaald en in huis zetten we alweer de verwarming aan. Gezelligheid kent echter geen tijd. Al kun je misschien niet meer lekker buiten in je tuin zitten vanwege de koud, binnen in huis kun je het ook heel gezellig en feestelijk maken. Door bijvoorbeeld een leuk etentje met vrienden te organiseren haal je de warmte bij je binnen. Je etentje kan zo uitgebreid als je zelf wilt. Ook kun je natuurlijk iemand mee uit eten vragen, als je zelf niet zo’n genie in de keuken bent. Heb er al zin in? Mooi, want we hebben een paar leuke uitnodigingen voor je uitgezocht. Kom je bij me eten?

Trek een blik open

Voor jouw etentje met vrienden trek jij niet alle toeters en bellen uit de kast. Nee, jij trekt gewoon een lekker blik met eten open voor je diner. Geintje, natuurlijk, maar deze humoristische kaart trekt wel mooi meteen de aandacht. Je hebt hartstikke leuke ideeën voor je etentje, dus kom maar op!

etentje

Gezellig

Nederlanders willen vaak dat een feestje gezellig is. Bij een gezellig etentje hoort natuurlijk ook een gezellige en leuke uitnodiging. Zoals deze, die ook nog eens vleugje nostalgie uitstraalt. Voor een ouderwets gezellig avondje. Kom je ook eten?

etentje

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart