DIY Last-Minute Carnavalsoutfits !

Carnaval is vroeg dit jaar. Over twee weken barst het van oorsprong katholieke feest los in het zuiden van ons land. De diehards hebben hun outfit waarschijnlijk al maanden klaarliggen. Maar het kan natuurlijk zijn dat door de drukte van je leven je bent vergeten een goede outfit te scoren. Even  een sprintje naar de feestwinkel of de Primark levert vaak niet meer op dan een kek sexy politiepakje of een eenhoorn onesie. Hartstikke leuk, maar jij wilt met jouw last-minute carnavalsoutfit toch wel een beetje de blits maken. Maak je dan geen zorgen en lees vooral verder! Want wij hebben even rondgezocht en gespeurd op het wereldwijde web en wat leuke, makkelijke en originele last-minute carnavalsoutfits voor je weten te vinden. Benieuwd? Lees dan gauw verder!

So fetch!

Iedereen kent de film Mean Girls wel, en dat maakt je verkleden als Cady, of een van de Plastics nou zo leuk. De perfecte last-minute carnavals outfits! Veel heb je er niet voor nodig. Ga voor een van Cady’s iconische looks uit de film met een gewone jeans en een te groot roze shirt. On Wednesday’s we wear pink! Voro de Plastics kun je een willekeurig te kort rokje uit je kast trekken en dat combineren met iets ongelooflijk rozigs, samen met je oude vertrouwde Burn Book, natuurlijk. Of ga voor Karen’s Halloween outfit, met een kort zwarkje jurkje, zilveren laarzen en donzige muizenoortjes. I’m a mouse. Duh!

last-minute carnavalsoutfits

Druifje?

Super makkelijk, en ook nog eens een beetje interactief. Wat geheid dat mensen in je gaan lopen prikken. Trek een gekleurd t-shirt aan en een gekleurde legging, in rood, groen, geel, paars of wit, plak wat ballonnen in dezelfde kleur op je outfit en voila! Je bent een prachtig trosje druiven. Nu wel uitkijken dat je niet per ongeluk tegen scherpe objecten aanloopt, om mensen een hartverzakking te besparen.

last-minute carnavalsoutfits

Iemand een fijn carnaval wensen is altijd hartstikke leuk. Zo laat je mensen weten dat je aan ze denkt, en dat wordt altijd gewaardeerd. Stuur daarom nu een leuke carnavalskaart van Kaartje2Go! Alaaf!

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart