De mooiste uitnodigingen voor je 21-diner!

Wordt je binnenkort 21? Dan is het tijd voor je 21-diner! Volgens de traditie, die is overgewaaid uit de Verenigde Staten, nodig je voor dit diner je clubgenoten, of jaargenoten uit voor een chique en uitgebreid diner in je ouderlijk huis. Ook is het gebruikelijk om oude en nieuwe vrienden uit te nodigen. Zo kunnen je oude vrienden en je nieuwe vrienden elkaar leren kennen, want allemaal maken ze deel uit van je leven. Je ouders, broertjes en zusjes zijn natuurlijk ook van de partij om iedereen uit je leven te leren kennen. De familie is verantwoordelijk voor het eten en de verzorging. Zij zullen een prachtig diner bereiden, dat eigenlijk altijd uit verschillende gangen bestaat. Ook houden ze zich bezig, met natuurlijk, de uitnodigingen! Want als je wilt dat jouw 21-diner tot in de puntjes verzorgd is, mogen je uitnodigingen zeker niet achterblijven. We hebben de mooiste uitnodigingen voor je verzameld. Bij ons vindt je altijd iets wat bij je thema past! Kijk je gauw mee?

Pretty In Pink

Ben jij een echte Barbie girl? Is roze helemaal jouw kleur? Dan is deze hippe, knalroze en oranje uitnodiging misschien wel iets voor jouw 21-diner! Knallend, pittig en vrolijk, precies als jij. Met zo’n prachtige uitnodiging knijpen je vrienden vast en zeker even in hun handjes. Dit belooft namelijk wat! Trek het roze en oranje door in de rest van je styling voor een mooi rond geheel, voor een flitsende uitkomst. Heb je er al zin in?21-diner

Stijlvol & chique

Misschien weet je nog niet helemaal zeker wat je thema precies wordt, maar is het al wel hoog tijd om je uitnodigingen uit te kiezen en te versturen. Niet getreurd, want dit mooie kaartje voor een 21-diner past prima bij verschillende soorten thema’s! Doordat het palet neutraal is gehouden en de look ‘minimal’ kun je nog alle kanten op! En om te laten zien dat het toch echt om jouw 21-diner gaat, kun je een mooie stralende foto van jezelf toevoegen. Of juist een gekke, grappige foto uit je kindertijd. Jij hebt het helemaal voor het kiezen!

21-diner21-diner

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart