De leukste uitnodigingen voor een Gender Reveal Party!

De babyshower is inmiddels helemaal ingeburgerd in ons koude kikkerlandje, dus nu is het tijd voor de volgende trend uit Amerika: de Gender Reveal Party. Wat is dat nu weer, zul je misschien vragen. De naam zegt het eigenlijk al. Aanstaande ouders maken een moment van het onthullen van het geslacht van hun baby. Dit doen ze door het maken van een leuke video, of door een Gender Reveal Party te geven. Het onthullen van het geslacht van de baby gebeurt meestal via een feestelijke taart. Van buiten ziet de taart er heel gewoontjes uit, maar als ‘ie aangesneden wordt onthult de vulling of het om een jongen of een meisje gaat. De ouders zijn allebei aanwezig bij het feest en nodigen uit wie ze willen. Ben jij al helemaal klaar voor je eigen feestje? Dan hebben wij de leukste uitnodigingen voor je, kijk maar eens gauw mee!

Jongen of meisje?

Er is een baby op komst, maar is het een jongen of een meisje? Er is maar een manier om daar achter te komen, en dat is door naar de Gender Reveal Party te komen, natuurlijk! Het belooft een mooi en gezellig feest te worden, zeker met deze prachtige uitnodiging. Kom je ook?

What do you think?

Het onthullen van het geslacht van je baby is een bijzonder moment. Een moment dat je natuurlijk graag met je dierbaren wilt vieren. Bijzondere momenten worden zo veel meer met de mensen van wie je houdt. Binnenkort is het zover, en komen de aanstaande ouders erachter of ze een jongen of een meisje krijgen. Blue or pink? What do you think?

gender reveal party

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart