Zet ’m op kanjer! Een coachingskaart voor dat ene steuntje in de rug!

Laten we wel wezen. We kunnen allemaal op zijn tijd best een steuntje in de rug gebruiken. We willen namelijk veel en we willen het graag, maar we weten soms even niet hoe. Wil jij graag iemand helpen en hem of haar laten weten dat wat de wereld ook mag denken, jij trots bent? Of wil je gewoon even iemand heel veel succes wensen of een hart onder de riem steken? Stuur dan eens een coachingskaart, met Kaartje2Go.

Iedereen kan inspireren met een coachingskaart

Voor een leuke coachingskaart met een toffe boodschap hoef je echt geen personal coach te zijn. Iedereen kan een ander op elk willekeurig moment net dat beetje extra geven. Zo help je iemand door er bijvoorbeeld alleen maar te zijn of door gewoonweg te luisteren. Maar met een kaartje kun je exact hetzelfde doen! Want het is altijd leuk en bijzonder om een kaartje te krijgen, toch? Zeker nu ons sociale verkeer zich vooral op het wereldwijde web afspeelt is het super tof om iets tastbaars te krijgen. Een kaartje in plaats van een appje doet veel!

Motiveer een ander

coachingskaart motiverend rain is just confetti

coachingskaart do more of what makes you happy

Motiveer eens iemand met een van onze motiverende kaarten! Deze kaarten met inspirerende, lieve en mooie spreuken zijn perfect voor wanneer iemand in een dipje zit. Laat de ander weten dat je aan hem of haar denkt en dat na regen immers zonneschijn komt. Of dat iemand geweldig bezig is, ook al heeft hij of zij dat misschien niet zo door, jij ziet het wel! Volg je hart, dan komt alles uiteindelijk goed.

Een kleine grap heeft een groot effect

Stel je eens voor. Je hebt een beetje last van een dipje. Dan valt er ineens een envelop op je deurmat. Dat is bijzonder. Wie stuurt er nu nog brieven of kaarten? Vol verwachting maak je de envelop open. Er verschijnt een kleurige kaart met een prachtig getekende eenhoorn. Met een mooie tekst. ‘Jij bent een eenhoorn in een veld vol paarden’. Stel je eens voor. Wedden dat er een grote glimlach op je gezicht verschijnt? Misschien barst je zelfs wel in lachen uit. Want grappig zijn onderstaande kaarten ook!

coachingskaart be a unicorn

coachingskaart do not worry

Van deze vrolijke donut raak je echt meteen wat opgebeurd. Want wat is het lief wanneer iemand een kaartje naar je stuurt. En wat is het fijn dat je er zo om kunt lachen! Tover ook een glimlach of een brede lach op iemands gezicht met een grappige coachingskaart van Kaartje2Go.

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart