Bijna jarig? Stuur wel een mooie uitnodiging voor je feestje!

Binnenkort ben je jarig. Van harte gefeliciteerd! Of je nu twintig, dertig of veertig wordt, een verjaardag moet gevierd worden. Daarom heb je besloten om dit jaar gewoon een leuk feest te geven. Je wilt natuurlijk graag dat al je vrienden en vriendinnen erbij kunnen zijn. Dan kun je een groepsapp openen en iedereen een bericht sturen, of een Facebookevenement aanmaken, maar het kan ook anders. Hoe dan? Nou, door gewoon ouderwets een uitnodiging per post te versturen. Stel je de verrassing eens voor wanneer je vrienden de uitnodiging in hun brievenbus vinden. Dat is nog eens leuke post! Al benieuwd geworden naar onze uitnodigingen voor een te gek feestje? Kijk dan maar eens gauw mee!

Dit gaan we vieren!

Jouw verjaardag is een bijzonder en feestelijk moment. Niet zo gek, natuurlijk, want je verjaardag is maar een keer per jaar. Tijd om die eens goed te vieren! Zeker als je verjaardag dit jaar een mijlpaaltje is. Je dertigste, veertigste of vijftigste verjaardag of als je 21 wordt, bijvoorbeeld! Hoe dan ook, dit feestje ga je vieren!

feestje

Confetti feestje!

Een feestje betekent feestelijkheid, en feestelijkheid vraagt om confetti. Nu hoef je natuurlijk niet alle confetti kanonnen uit de kast te trekken voor je feestje. Dan ben je de volgende dag alleen maar bezig met stofzuigen. Op je uitnodiging kan je echter niet genoeg confetti hebben! Met deze feestelijke kaart wordt jouw verjaardag zeker een groots feest. Met een mooie foto maak je de uitnodiging helemaal af. Van harte gefeliciteerd! feestjefeestje

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart