Alvast de liefste kaarten voor Moederdag!

Jouw moeder is de beste mama van de wereld. Ze heeft je op de wereld gezet, je leven gegeven en je hele leven zorgt ze al voor je. Je houdt ontzettend veel van haar en zij van jou. Jullie zijn beste maatjes en je kan haar altijd alles vertellen. Al is het midden in de nacht, altijd staat ze voor je klaar. Jouw moeder wil je maar wat graag in het zonnetje zetten op Moederdag. Want al houd je elke dag van haar, op Moederdag is het natuurlijk leuk om extra aandacht aan haar te besteden. Dus maak een lekker ontbijtje voor haar, stuur een bosje bloemen en stuur vooral ook een leuke kaart. Want we vinden het allemaal altijd hartstikke leuk om een mooie kaart te mogen ontvangen, zeker op zo’n speciale dag. Zo laat jij jouw moeder weten dat je aan haar denkt,  dat je van haar houdt, en alles wat ze voor je heeft gedaan ontzettend waardeert. Kijk je gauw mee naar ons aanbod van leuke en lieve kaarten voor Moederdag?

Mama is de beste

Jouw moeder is de allerbeste moeder ooit. Dat weet jij, maar misschien weet zij dat wel helemaal niet? Wat is een beter moment om haar te laten weten dat zij toch echt de beste is, dan met Moederdag? Met deze vrolijke kaart tover je vast en zeker een grote glimlach op het gezicht van je moeder. Geef haar nog een stevige knuffel toe en haar dag kan vast niet meer stuk, nu ze weet dat jij aan haar denkt.

moederdag kaart marmer eighties

Oost west, thuis best

Jouw moeder staat altijd voor je klaar, en dat weet je. Je voelt je veilig bij haar, en weet dat je zelfs midden in de nacht bij haar kan aankloppen als je in de problemen zit. Bij jouw moeder voel je je pas echt thuis. Een mooi gevoel, en een mooi idee om haar dat te laten weten met deze lieve kaart. Zet een lieve, persoonlijke boodschap aan de binnenkant om aan je mama te laten weten hoeveel ze voor je betekent, en geef haar maar een dikke kus.

moederdag home is where mom is

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart