Al bezig met kerst? Alvast wat mooie kaarten!

Het is nog maar nauwelijks november, maar de feestdagen komen wel steeds met rasse schreden dichterbij. Veel mensen zijn al volop in de weer hun planning voor de drukke decemberdagen rond te krijgen. Eerste kerstdag bij jouw ouders, tweede kerstdag bij mijn ouders. En zullen we dan daarna gewoon lekker thuisblijven? Je kunt, als het op kerst aankomt, eigenlijk niet vroeg genoeg beginnen met je planning. Zo ook met je kerstkaarten! Want bijna iedereen vindt het ontzettend leuk om kerstkaarten te krijgen, maar zo veel mensen denken er door alle drukte pas op het laatste moment aan. Wij zijn je daarom een stapje voor en laten je alvast wat mooie kerstkaarten zien. Kijk maar gauw mee!

Happy Holidays!

Wat een prachtige kaart valt daar ineens in de brievenbus. Naast een prachtige handlettering illustratie biedt deze mooie kerstkaart ook ruimte voor een leuke familiefoto, zowel op de voorkant als op de binnenkant. De kaart straalt van warmte en gezelligheid, van het gevoel van warme chocomelk, heerlijk eten tijdens het kerstdiner, en vuurwerk en oliebollen met oudjaar. Je kunt haast niet wachten tot het allemaal weer zover is. Happy Holidays!kerst kerstkaart happy holidays met foto

Prettige kerst!

Een fijne kerst gewenst worden is natuurlijk altijd leuk. Wanneer je iemand fijne feestdagen wenst laat je weten dat je aan iemand denkt. En dat is natuurlijk hartstikke lief! Deze vrolijke kerstkaart tovert vast een glimlach op het gezicht van de ontvanger. Je krijgt er al zin van om nu alvast alle dozen met kerstballen van zolder te halen, of niet? Prettige kerstdagen!

kerst kerstkaart gouden kerstboom hangers

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart