Tijd voor je vormsel? Vind hier de mooiste uitnodigingen!

Als baby ben je door je ouders gedoopt, en heb je jouw eerste spreekwoordleijke stappen in het geloof gezet. Nu is het tijd voor de volgende stap. Na het doopsel volgt namelijk het vormsel. Dit is een van de zeven sacramenten van de katholieke kerk. Met het doopsel vormt het min of meer één geheel. De doop wordt doorgaans in het eerste levensjaar toegediend, als eerste opname in Christus’ kerk. Het vormsel, zo zou je kunnen zeggen, maakt het doopsel af: dan ervaar je zelf de Geestkracht die God in Christus schenkt, dan kies je zelf bewust voor het geloof. Dit is natuurlijk hartstikke spannend, maar ook heel leuk. Het is een mooi moment dat je het liefst wil delen met al je familie en vrienden. Nodig iedereen daarom tijdig uit om jouw vormsel bij te wonen, met een van de leuke en mooie uitnodigingen van Kaartje2Go.

Steek een kaarsje op

In de kerk steek je vaak een kaarsje op. Voor jezelf of voor een ander. Ook is een kaars een symbool van hoop, en van leven, van licht in de duisternis, en van een nieuw begin. Daarom is deze hippe kaart perfect als vormsel uitnodiging. Want je vormsel vier je niet alleen, maar met dierbaren om je heen. Het enige wat jij hoeft te doen om vrienden en familie mee te laten genieten is hen een uitnodiging te sturen.vormsel hip en glamour met kaarsjes

Voor een meisje

Deze prachtige uitnodiging is natuurlijk perfect voor meisjes. Veel bloemen, veel roze en mooie letters en een mooie foto van je kind. Zoek met haar de mooiste uit en verstuur snel alle uitnodigingen, zodat al haar dierbaren met haar het vormsel kunnen vieren.

vormsel uitnodiging meisje

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart