Klaar voor je eerste communie? Vind hier jouw perfecte communiekaart!

Ieder voorjaar doen veel kinderen hun eerste communie. Het is een feestelijke gebeurtenis waarbij kinderen van zo’n 7 a 8 jaar oud kennis maken met het geloof. Er wordt gevierd dat het kind voor het eerst de Eucharistatie nadert, wat onder andere inhoudt dat hij of zij voor het eerst mag deelnemen aan de maaltijd van de Heer.Samen met familie, vriendjes en vriendinnetjes vieren zij deze grote stap in hun leven. Bij zo’n bijzonder moment horen natuurlijk speciale uitnodigingen. En wat is er nu leuker dan deze communiekaarten zelf te ontwerpen? Kies samen met je zoon of dochter een mooie communiekaart uit onze collectie en pas deze helemaal aan naar eigen wens. In de kaartmaker voeg je eenvoudig eigen foto’s, teksten en allerlei vrolijke figuren toe aan je kaart. Zo maak je in een handomdraai een unieke en originele communiekaart. Heb je niet zoveel tijd, of wil je gewoon een simpeler kaartje? Geen probleem, dat kan natuurlijk ook. Om het je makkelijk te maken hebben we alvast de mooiste uitnodigingen voor je uitgezocht. Kijk maar eens gauw mee!

Het kind centraal

Bij een eerste communie staat het kind centraal. Het is dan leuk om dit ook al duidelijk naar voren te laten komen in de uitnodiging. Bijvoorbeeld door een communiekaart uit te kiezen met ruimte voor een persoonlijke foto van je kind. Op deze mooie kaart is zelfs plaats voor twee mooie foto’s. Je zoon of dochter zal dit vast en zeker geweldig vinden. Kies samen twee mooie foto’s uit, en verander de kleur van de kaart zodat deze helemaal naar de smaak van je kind is. Zo’n mooie uitnodiging heeft vast nog nooit iemand gehad!

Het is feest!

Communies vinden plaats in het voorjaar, wanneer de bloemen volop bloeien. Een communie is spannend, maar het is vooral ook een feestelijke gebeurtenis. Dat mag best naar voren komen in je communiekaart. Deze prachtige uitnodiging met handgeschilderde bloemen is mooi feestelijk, en een echte eyecatcher. Kom je ook naar mijn eerste communie?

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart