De mooiste uitnodigingen voor een lentefeest!

Steeds meer ouders en kinderen vieren een lentefeest. Wat is dat precies? Het is eigenlijk heel eenvoudig. Kinderen van 6 jaar vieren  met een lentefeest een belangrijke mijlpaal in hun leven : het achterlaten van hun kleutertijd. Dit klinkt wel een beetje als een communie, nietwaar? Klopt, eerste communies en lentefeesten hebben veel raakvlakken, maar een lentefeest staat los van een geloof. Niet iedereen is immers gelovig, maar dat betekent niet dat het achterlaten van de kleutertijd voor niet-gelovige kinderen minder speciaal is. En daarom vieren we dit met een lentefeest.  De jarige staat helemaal in het middelpunt van de belangstelling, deze dag draait helemaal om hem of haar. Dit gebeurt in het bijzijn van zo veel mogelijk vrienden en familie, liefst onder een heldere blauwe lucht en met een heerlijk warm zonnetje. Samen vier je een geweldige verjaardag!  Een mooi feest begint natuurlijk bij een mooie uitnodiging. Om het je wat makkelijker te maken hebben wij de mooiste al voor je geselecteerd. Zo zoek je samen met je kind de mooiste uit! Kijk je gauw mee?

Een unieke eenhoorn

Dat eenhoorns mateloos populair zijn (en waarschijnlijk nog wel even blijven), moge duidelijk zijn. Hoe leuk is het dan voor je zoon of dochter om een uitnodiging met een prachtige eenhoorn te versturen? Een foto van je kind maakt de uitnodiging persoonlijk. De feestelijkheid spat van deze prachtige kaart af, door de vrolijke kleuren en toffe illustraties. Jullie hebben in ieder geval al heel veel zin in dit lentefeest, en kunnen niet wachten tot het zover is. Kom je ook?

Ananas!

Wie wordt er nu niet vrolijk van een prachtige gele, heerlijk zoete en sappige ananas? Iedereen toch? Wij worden er in ieder geval heel vrolijk van, net als van deze mooie uitnodiging. Feestelijker en vrolijker kan haast niet. Je zoon of dochter is het stralende middelpunt van deze mooie uitnodiging voor een lentefeest. Kies voor een stijlvolle foto, of ga juist voor een knotsgekke. Het is helemaal aan jou! Heb je ook zo’n zin in dit lentefeestje? Strooi die confetti maar vast rond, want het belooft ontzettend leuk te worden!

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart