De mooiste uitnodigingen voor een 1e communie voor meisjes!

Je dochter heeft binnenkort haar Eerste Communie. Een bijzonder  en spannend moment voor haar, maar ook voor de hele familie. Samen viert iedereen immers deze grote stap in haar leven. Het gebeurt namelijk niet elke dag dat je dochter voor het eerst de Eucharistie nadert. Dit houdt onder anderen in dat ze voor het eerst mag deelnemen aan de maaltijd van de Heer. Na de eerste communie is het tijd voor een groot feest om deze mijlpaal te vieren. Jullie dochter staat deze dag in het middelpunt van de belangstelling. Bij zo’n belangrijk moment willen jullie als ouders natuurlijk dat zo veel mogelijk familie en vriendjes hierbij aanwezig kunnen zijn.  Het is dan ook slim ruim van tevoren een uitnodiging te versturen. Zo laat je alvast weten wanneer de communie zal gaan plaatsvinden en geef je zo veel mogelijk mensen de kans erbij aanwezig te kunnen zijn. Na afloop is het dan tijd voor een mooi feest, waarbij je dochter helemaal in in het middelpunt van de belangstelling staat! Wij hebben alvast wat mooie kaarten uitgezocht, zodat jij vast en zeker de perfecte communie uitnodiging voor je dochter zult vinden. Al nieuwsgierig geworden? Kijk dan maar eens gauw mee!

Stralend middelpunt

Een Eerste Communie is vaak hartstikke spannend, maar gelukkig is er altijd het feest erna om naar uit te kijken. Je meisje staat helemaal in het middelpunt van de belangstelling, deze dag draait om haar. Ook op de uitnodiging is zij et stralende middelpunt, met een mooie foto, temidden van prachtige bloemen en gouden hartjes. Je bent van harte uitgenodigd voor deze Eerste Communie. Kom je ook?

Een gouden randje

Een Eerste Communie is een bijzonder gebeurtenis. Niet alleen voor het kind, ook voor de ouders en familie en vrienden. Het is een dag met een gouden randje, een blijde gebeurtenis! Zo’n bijzonder moment verdient dan ook een bijzondere uitnodiging, zoals deze mooie kaart. Stijlvol en hip, maar ook een beetje speels door het ananas patroon. Aan de binnenzijde is nog ruimte om een mooie foto van je kind te plaatsen, zo wordt de kaart helemaal van jou!

communie

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart