De mooiste Eerste Communie uitnodigingen voor jongens!

In ons vorige blog hebben we al wat mooie Eerste Communie uitnodigingen voor meisjes uitgelicht, dus is het nu de beurt aan de jongens! Voor ieder kind is een Eerste Communie een spannende en bijzondere gebeurtenis. Het is de dag waarop je zoon voor het eerst toetreedt tot de Heer en het geloof. Ook ontvangt je kind voor het eerst de Heilige Communie. Bij deze bijzondere gebeurtenis staat het kind centraal, vaak wordt na afloop een groots feest gegeven. Nu wil je natuurlijk dat zo veel mogelijk mensen bij dit feest en de communie aanwezig kunnen zijn. Dan is het slim om ruim van tevoren een mooie uitnodiging te sturen. Zo houdt iedereen alvast de datum vrij in zijn of haar agenda. Om het je allemaal wat makkelijker te maken hebben wij alvast wat mooie uitnodigingen voor je verzameld. Er zit vast iets voor je tussen! Nieuwsgierig geworden? Kijk dan maar eens gauw mee!

Stoer & stijlvol voor de Eerste Communie

De dag van de Eerste Communie staat helemaal in het teken van jouw zoon. Hij is het middelpunt van de belangstelling, want deze dag draait om hem. Dit kun je al mooi naar voren laten komen in je uitnodiging, met wat mooie foto’s van je kind. Met deze kaart is er plek genoeg voor een heel stel mooie foto’s van je zoon. Houd een kleine fotoshoot van tevoren in zijn mooiste outfit, of wissel de sjieke foto’s af met een paar lekkere gekke. Zo heb je in een mum van tijd een stoere, hippe en stijlvolle uitnodiging gemaakt en verstuurd. Kom je ook mijn Eerste Communie vieren?

eerste communie

Lekker speels!

Houdt jullie zoon ontzettend veel van voetbal? Dan is het misschien een leuk idee om dit terug te laten komen in de uitnodiging. Deze dag draait immers om hem.  Met een mooie foto van je zoon is deze stoere, speelse kaart met voetbalillusraties helemaal af. Jullie nodigen iedereen van harte uit voor de Eerste Communie van jullie zoon. Kom je ook mee feest vieren?

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart