Uitnodiging Abraham met foto, die maak je met Kaartje2go!

Is uw partner, vader of vriend binnenkort jarig, en wordt hij 50 jaar? Dan is het tijd voor een spetterend feest want hij ziet tenslotte Abraham! Een feest organiseren begint natuurlijk met het vesturen van de uitnodigingen. Een uitnodiging Abraham met foto is bij uitstek geschikt voor deze gelegenheid! Met kaartje2go kunt u meteen aan de slag met het ontwerpen van de uitnodigingen!

Laat u inspireren door onze voorbeelden

uitnodiging Abraham met fotoBovenstaand ziet u een voorbeeld van een uitnodiging Abraham met foto. De hout look geeft de uitnodiging een stoere en mannelijke uitstraling, en de foto maakt het natuurlijk helemaal af. De tekst kunt u uiteraard helemaal zelf bepalen. U kunt ook gebruik maken van een van onze voorbeeldteksten.

uitnodiging Abraham met fotoOok deze uitnodiging met foto is erg mooi, hier is gekozen voor een sobere achtergrond met juist de foto van Abraham in kleur.  Er is bij deze uitnodiging gekozen om zowel de foto als de tekst op de voorzijde van de kaart te plaatsen.

uitnodiging Abraham met fotoEen uitnodiging met op de voorkant een fotocollage van de jarige is ook een erg leuke manier om de uitnodiging nog persoonlijker te maken. Begin bijvoorbeeld met een babyfoto, en voeg allerlei mooie en grappige fotomomenten toe. Wedden dat  het niet alleen bij uw gasten maar ook bij de jarige leuke herinneringen aan vroeger oproept!

Waarom een uitnodiging Abraham met foto

Abraham zien, is een bijzonder moment in het leven .U wordt 50 jaar en dat mag zeker gevierd worden. De mensen met wie u dat wilt vieren staan dicht bij u en zullen een uitnodiging met een leuke foto zeker waarderen. Daarnaast is het heel leuk  om de uitnodiging later te verwerken in een plakboek, zo heeft u een leuk aandenken aan het feest. Een uitnodiging met foto  is net even persoonlijker dan een standaard uitnodiging en u kunt hem helemaal op maat maken met Kaartje2go!

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart