50 jaar alweer! Dat vraagt om een mooie kaart van Kaartje2Go!

De buren hebben die nacht al flink de handen uit de mouwen gestoken. Er is er een jarig, namelijk, en de jarige wordt maar liefst 50 jaar! Dat is alweer een halve eeuw, en zoiets moet gevierd worden. Lang leve het leven, en lang leve de jarige. Stuur de jarige Abraham of Sarah een mooie kaart met Kaartje2Go om hem of haar een hele fijne verjaardag te wensen!

Sarah en Abraham, wie zijn dat ook alweer?

Abraham zien of Sarah zien is een uitdrukking die gebruikt wordt wanneer iemand vijftig wordt.  De namen van Sarah en Abraham grijpen terug op de Sarah en Abraham uit de Bijbel. Ze heetten eerst Sarai en Abram, en konden helaas geen kinderen krijgen. Pas toen ze hun namen in Sarah en Abraham veranderden, zegende God hen met een zoon, waar Sarah van beviel toen ze al flink op leeftijd was. De uitdrukking Abraham gezien hebben is gebaseerd op een stuk uit de Bijbel, Johannes 8:56-58. Jezus is in deze passage in een discussie verwikkeld in de tempel. “‘De Joden zeiden: ‘U bent nog geen vijftig en u zou Abraham gezien hebben?’ ‘Waarachtig, ik verzeker u,’ antwoordde Jezus, ‘van voordat Abraham er was, ben ik er.'” Zijn toehoorders zijn dan erg verbaasd dat Jezus zo over Abraham spreekt, terwijl die al lang voor Jezus’ geboorte was overleden.

abraham sarah

50 jaar en nog steeds knallend!

Wie zegt dat het leven ophoudt bij 50 begrijpt er overduidelijk weer eens helemaal niets van. Natuurlijk houdt het leven niet op bij 50, het begint pas! De gouden jaren komen eraan, en je bent nog in opperbeste conditie. Je bent nog altijd even leuk en hebt nog net zo veel humor. Deze leuke kaarten spelen op een vrolijke manier in op dat gevoel. Kom maar op, jij kan nog lang de wereld aan!

50 jaar verjaardagskaart vintage

50 jaar verjaardagskaart vintage vrouw

Leuke letters

Deze simpele, maar mooie kaarten in klassiek zwart en wit zijn perfect om iemand mee te feliciteren! Ze hebben een duidelijke boodschap, maar zijn allesbehalve saai. Door de speelse en stijlvolle typografie springen ze meteen in het oog. Hartstikke leuk om uit te stallen of op te hangen, als herinnering aan een geslaagde verjaardag!

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart