Wij gaan samenwonen! Zeg het met een mooi kaartje!

Het is tijd voor een volgende stap in jullie relatie. Niet schrikken, aan kinderen zijn jullie nog lang niet toe, maar wel aan iets anders. Jullie gaan namelijk binnenkort samenwonen. Wat ontzettend leuk, gefeliciteerd! Tijd om een eigen plekje voor jullie tweeën te creëren. Hartstikke spannend en hartstikke leuk. Er moet nog veel gebeuren, maar samen zijn jullie er helemaal klaar voor. Natuurlijk moeten al jullie familie, vrienden en kennissen wel weten waar jullie straks gaan wonen. Daarvoor stuur je nu een verhuisbericht. Tuurlijk, je kunt ook simpelweg aan iedereen een appje sturen, maar wat is daar nu leuk aan? Echte post zegt zoveel meer. Bovendien is een kaartje te sturen helemaal niet zo ingewikkeld. Je hoeft er niet eens de deur voor uit! Wij hebben alvast de nieuwste verhuiskaartjes voor samenwonen voor je verzameld. Kijk je gauw mee en zoek je de leukste uit?

Wij gaan samenwonen!

Wanneer je hebt besloten samen te gaan wonen is dat natuurlijk alleen maar hartstikke leuk. Jullie worden in ieder geval ontzettend blij en vrolijk van het vooruitzicht samen een plekje te hebben. Deze mooie kaart barst van de vrolijkheid en van het enthousiasme, en laat op een leuke manier aan iedereen die belangrijk voor jullie is weten waar ze jullie kunnen vinden. Wij gaan samenwonen! Om de kaart helemaal af te maken kun je een mooie foto toevoegen. Een gekke, lieve of spontane foto van jullie als stel, of een foto van jullie nieuwe stekje. Aan jullie de keus!

wij gaan samenwonen

Op naar de Ikea!

Als je gaat samenwonen betekent dit vaak dat het tijd wordt voor wat nieuwe spulletjes. Zoals een tweepersoonsbed, een fijne bank en leuke lampen en tafeltjes. Tijd voor een tripje naar de Ikea, dus! Wanneer alle meubels echter in huis staan, is dit wel even een heel mooi gezicht. Wat een mooi plekje hebben jullie voor jezelf gemaakt. Heel veel plezier samen!wij gaan samenwonen

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart