Schattige kaartjes voor als je gaat samenwonen!

Het is een nieuwe stap in je relatie, en toch ook wel een kleine mijlpaal te noemen. Het moment dat jullie besluiten bij elkaar in te trekken. Jullie gaan samenwonen! Gefeliciteerd. Dat is echt geweldig nieuws. Zulk nieuws moet je delen met de wereld. Maar begin eerst maar eens bij jullie familie en vrienden. Zij zijn waarschijnlijk ook hartstikke blij voor jullie en willen die blijdschap samen met jullie delen. Stel ze op de hoogte met een leuke kaart en heet ze misschien meteen maar ook van harte welkom in jullie paleisje. Wat leuk dat jullie gaan samenwonen!

Air Mail

Ontvangers van deze kaart zullen misschien in eerste instantie een beetje schrikken…Jullie vertrekken toch niet naar het buitenland? Niets is minder waar, al lijkt het er wel op met deze stoere Air Mail kaart. Jullie blijven gewoon in Nederland, maar verhuizen wel. Jullie gaan namelijk samenwonen! En dat is al een avontuur op zich. Vandaar deze leuke en avontuurlijke kaart om het nieuws aan te kondigen.

air mail samenwonen

Wij gaan samenwonen!

Haal de slingers maar vast uit de kast en hang ze op. Het is feest, want jullie gaan samenwonen! Jullie kijken er echt enorm naar uit en hebben mega veel zin om dit bijzondere avontuur met elkaar aan te gaan. Deze vrolijke kaart spat van het enthousiasme en van de liefde, ook niet onbelangrijk. Samen is beter dan alleen, en jullie kunnen niet wachten tot het zover is, en jullie heerlijk kunnen genieten van jullie nieuwe plekje. Samen.samenwonen letterslinger zwart wit

Een beker, twee tandenborstels

Nu jullie gaan samenwonen zullen jullie er toch echt aan moeten gaan geloven…Hoe vies je het eerst ook vond, waarschijnlijk gebruiken ook jullie binnen een mum van tijd elkaars tandenborstels. Want, he, wat maakt het eigenlijk ook uit? Dit gegeven vormde de inspiratie voor deze strakke kaart, maar wel eentje met een knipoog. Een leuke originele kaart om als aankondiging te gebruiken.

samenwonen tandenborstels

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart