Gaan jullie samenwonen? Vergeet niet om een kaart te sturen!

Jullie zijn al een flinke tijd bij elkaar, en kunnen het enorm goed met elkaar vinden. Al samen op vakantie geweest, een Ikea kast in elkaar gezet, en dat allemaal zonder het verbreken van de relatie doorstaan? Dan is het nu toch echt tijd voor de volgende grote stap in jullie relatie. Dat vinden jullie ook, want die stap gaat binnenkort ook echt gezet worden…Jullie gaan namelijk samenwonen! Hartstikke leuk! Dit wil je natuurlijk wel even op een leuke manier laten weten aan al je familie en vrienden. Had je al gedacht om een kaartje te sturen? Wij hebben genoeg leuks, kijk maar gauw even mee!

Lekker samenwonen

Jullie horen bij elkaar. Dat wisten jullie natuurlijk al, maar nu gaan jullie dan eindelijk samen onder een dak vertoeven. Jullie hebben er ontzettend veel zin in, want het is ook hartstikke spannend en leuk. Een nieuw avontuur in jullie leven samen. Geniet ervan! Met deze leuke kaart breng je jouw familie en vrienden op speelse wijze op de hoogte. Het is bijna alsof je hem zelf geschreven hebt…

samenwonen kaart zwart wit handettering

Dolverliefd en samen

Jullei zijn dolverliefd en gaan nu eindelijk samenwonen! Wat een feest! Jullie hebben er ongelooflijk veel zin in en kunnen niet wachten eindelijk bij elkaar in te trekken. Een nieuwe fase van jullie leven gaat nu in en daar kijken jullie beiden reikhalzend naar uit! Op een mooi en gelukkig leven samen.

samenwonen kaart huisjes roze aquarel en hartjes

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart