Zorg voor een boost met onze coachingskaarten!

Zo op z’n tijd kunnen we allemaal wel even een extra steuntje in de rug gebruiken. Om ons te laten weten dat we de juiste weg in zijn geslagen, trots op ons zijn, of om ons te pushen onze dromen na te jagen. Of omdat we echt hard een schop onder onze kont nodig hebben, dat kan natuurlijk ook. Wat de reden ook is, met onze coachingskaarten kan je echt iemand een boost geven. Een kaart is namelijk net wat specialer dan een apple of belletje en laat zien dat er iemand aan je denkt. Kom op, je kunt het, ik geloof in je! Nieuwsgierig geworden naar onze coachingskaarten? Kijk dan maar eens gauw mee!

Gewoon doen!

De dingen die ons na aan het hart gaan, zijn vaak ook de dingen die we het lastigst vinden om te doen. Iets heel graag te willen en daar ook naar handelen zijn twee werelden apart. Met dit leuke kaartje wens je iemand succes, bij een auditie, een sollicitatie of bij het ondernemen van iets nieuws. Al vind je het misschien spannend, gewoon doen, joh!coachingskaarten

Trots op jou

Het is belangrijk om uit te spreken dat je trots op iemand bent. Zeker wanneer iemand door een onzekere of moeilijke tijd gaat en veel aan zichzelf twijfelt. Ook is het fijn om een kaartje te krijgen wanneer je zojuist iets hebt gedaan wat je moeilijk vond. Laat weten dat je achter diegene staat, met dit mooie, warme kaartje. Al zit het je misschien even niet mee, ik ben in ieder geval trots op jou!

coachingskaarten

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart