Wat extra motivatie voor je goede voornemens!

Ah, de start van een nieuw jaar. Een schone lei, een kans voor veel mensen om opnieuw te beginnen. Om gezonder te gaan leven, meer te gaan sporten, vaker met vrienden af te spreken. De eerste paar weken zijn we enthousiast, maar dan begint het verval…We slaan een weekje het sporten over, eten weer wat vaker bij McDonalds en blijven thuis. Potverdrie! Dat was niet de bedoeling, nietwaar? Zie je iemand die worstelt met het volhouden van zijn of haar goede voornemens? Geef diegene dan een steuntje in de rug, zodat ze weer vol goede moed aan de slag kunnen. Hoe? Met een beetje extra motivatie, door een leuke motivatiekaart te sturen! Al nieuwsgierig geworden naar onze kaartjes? Kijk dan maar eens gauw mee!

You’ve got this!

Zie je dat bij iemand de motivatie helemaal weg is? Dat de moed diegene in de schoenen is gezakt? Wees er dan voor diegene, door hem of haar te herinneren aan zijn of haar eigen kracht. Jij weet namelijk dat alles mogelijk is, zolang je maar de juiste mindset hebt. Wat het ook is, jij kan alles wat je maar wilt. You’ve got this!extra motivatie

Awesome!

Soms heb je het gewoon even nodig dat iemand zegt dat je er mag zijn. En niet alleen dat, dat je ook gewoon een kanjer bent. Net dat beetje extra motivatie kan iemand helemaal over de streep tillen. Wees dus eens lief, en help iemand een handje met deze mooie kaart. Af en toe mag het namelijk best gezegd worden tegen iemand. You are awesome!

extra motivatie

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart