Grappige kaartjes voor motivatie!

Iedereen kan wel een beetje extra motivatie gebruiken op zijn tijd. We hebben heus niet continu bevestiging nodig, maar af en toe kan het prettig zijn te weten dat we op de juiste weg zitten. Of niet, soms? Zeker als die bevestiging gepaard gaat met wat humor. Zo kun je de boel even de boel laten en helpt het om alles waar je mee zit lekker te relativeren. Ken jij iemand die even een steuntje in de rug kan gebruiken? Daar kan jij voor zorgen. Wij  hebben wat leuke en grappige kaartjes voor motivatie voor je. Je hoeft er alleen maar eentje uit te kiezen. Al nieuwsgierig geworden naar onze kaartjes? Kijk dan maar eens even gauw mee!

Te midden van de moeilijkheid

Albert Einstein was een bijzonder intelligent individu, een uitzonderlijke wetenschapper. Veel van zijn uitspraken zijn dan ook zeer inspirerend en perfect voor wat extra motivatie. Laat je dan ook inspireren met deze mooie kaart, voor als je het even moeilijk hebt. Vanuit zo’n situatie kunnen namelijk hele mooie dingen ontstaan. Te midden van de moeilijkheid, ligt de mogelijkheid. Ga ervoor, want je kan het!

motivatie

Hartstikke cool!

Zit iemand even in de knoop met zijn of haar zelfvertrouwen? Daar kan jij wat aan doen! Hoe? Door een leuk kaartje te sturen, waarin je laat weten dat jij diegene hartstikke cool vindt. Zoals deze leuke kaart met een cool ijsje. Zorg voor extra motivatie en verstuur deze leuke kaart om een vriend of vriendin goed op te beuren.

motivatie

Ben je boos?

Soms kan je echt heel pissig worden van iets kleins. Daar kun je in blijven wentelen, maar het is toch echt fijner om zo’n gevoel achter je te laten. Dit grappige kaartje helpt je daarbij. Morgen is het vast allemaal weer goed!motivatie

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart