Een spreukenkaart voor de feestdagen!

De feestdagen staan in het teken van gezelligheid, van vrienden en familie en van samenzijn. De feestdagen staan echter ook in het teken van nieuwe voornemens. Een nieuw jaar is in aantocht en daarmee ook een nieuw begin. We beginnen weer van vooraf aan, met een schone lei zijn we klaar voor een frisse start. Met een mooie spreukenkaart zorg jij voor de nodige inspiratie en motivatie voor het komende jaar. Met een inspirerende gedachte in je achterhoofd, of aan de muur als een blijvende herinnering, kan jij het nieuwe jaar makkelijk aan. Kom maar op met al die uitdagingen, want jij kan ze allemaal aan! Geef je vrienden en familie een flinke dosis inspiratie cadeau deze feestdagen, met een prachtige kaart. Nieuwsgierig geworden naar onze collectie? Kijk dan maar eens gauw mee!

Lichtpuntjes

Het nieuw jaar zal ook de nodige ups and downs kennen, zo werkt het nu eenmaal. Tegenslagen zijn onvermijdelijk. Dan is het zaak om te blijven denken aan alles en iedereen waar je dankbaar voor bent. Om te denken aan de lichtpuntjes in je leven. En die zijn er meer dan genoeg, hoe groot of klein ze ook zijn. Wees je eigen lichtpuntje, dan komt alles goed!

spreukenkaart

You can do it!

In het nieuwe jaar zul je voor nieuwe uitdagingen komen te staan. Dit zal niet alleen leuk, maar ook spannend zijn. Denk positief, zoals Zweedse heldin Pippi Langkous. Met een dosis van haar mentaliteit kun jij alles in het nieuwe jaar aan, met deze vrolijke spreukenkaart. ”Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan.”

spreukenkaart

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart