De vakantie is voorbij en met wat motivatie ben jij er weer klaar voor!

Hoera, de scholen zijn weer begonnen! Na een prachtige zomer  en heerlijk genieten is het nu weer tijd om aan het werk te gaan. Stiekem heb je er best zin in. Toch kan zo’n eerste dag wel weer even wennen zijn. Na een heerlijke tijd van lekker lang luieren moeten nu de handen weer uit de mouwen gestoken worden. Dat gaat nu eenmaal niet zomaar. Gelukkig ben jij er helemaal klaar voor. Hoe dat komt? Door wat extra motivatie, natuurlijk! Van je vrienden, familie of lief heb je namelijk een superleuk en lief kaartje gekregen, speciaal om je extra te motiveren voor de eerste week. Zo kom jij je bed in alle vroegte met plezier uit. Je hebt er zin in, laat de dag maar komen! Of het nu om werk, school of stage gaat, een steuntje in de rug kan bij niemand kwaad. Af en toe kunnen we zo’n steuntje namelijk allemaal wel gebruiken. Dus, wees eens lief en stuur iemand om wie je geeft ook een kaartje. Zo laat je weten dat jij in ieder geval trots bent op iemand en dat alles goed zal komen. Nieuwsgierig geworden naar onze kaartjes? Kijk dan maar eens gauw mee!

Jij bent een kanjer!

Al wil je het niet toegeven tegenover jezelf, stiekem ben je wel een beetje nerveus voor je eerste dag. Wat voor een eerste dag dat ook moge zijn. Begin je aan een nieuwe baan, of ga je voor het eerst naar de middelbare school? Het is helemaal oke om daar een beetje kriebels van in je buik te krijgen. Blijf vooral gewoon jezelf, dan komt alles goed. Jij bent een kanjer en dat mag best vaker gezegd worden. Dus, speciaal voor jou, deze leuke hippe kaart voor wat extra motivatie. Zo ben jij helemaal klaar voor je eerste dag en kan jij alles aan. You are awesome!

Motivatie momentje

De drukte van zo’n eerste werkdag of schooldag of zelfs zo’n hele eerste week, kan je best overvallen. Dat is ook niet zo gek, ineens beginnen verantwoordelijkheden weer en moet je aan de slag. Gun jezelf echter de tijd om weer te wennen aan je ritme. Pak even een momentje alleen voor wat rust in je hoofd, en je zult zien dat je binnen no-time weer met frisse energie verder kunt. Om je te helpen herinneren af en toe even te ontspannen, is er dit leuke kaartje. Een warme kaart met een mooie illustratie van een gezellige huiskamerplant herinnert je eraan even een zen momentje te pakken. Met wat rust heb jij dan straks weer bergen aan motivatie om al je taken te volbrengen. Ga ervoor!motivatie kaart zen moment

Simpel & snel

Less is more, en soms kan eenvoud je heel veel brengen. Want de zaken zijn nu eenmaal niet altijd zo moeilijk. Soms gaat het niet over woorden, maar over daden en moet je stoppen met piekeren en gewoon wat gaan doen. Dit kaartje heeft maar weinig woorden nodig om jou even een schop onder je kont te geve, en je net dat beetje hulp te bieden wat je nodig had. Jij kan alles aan, dus ga ervoor. Hop hop!

motivatie kaart hop hop

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart