Een leuke tegoedbonkaart voor Moederdag? Da’s een idee!

Jouw moeder is de beste mama van de wereld. Ze heeft je op de wereld gezet, je leven gegeven en je hele leven zorgt ze al voor je. Je houdt ontzettend veel van haar en zij van jou. Jullie zijn beste maatjes en je kan haar altijd alles vertellen. Al is het midden in de nacht, altijd staat ze voor je klaar. Jouw moeder wil je maar wat graag in het zonnetje zetten op Moederdag. Want al houd je elke dag van haar, op Moederdag is het natuurlijk leuk om extra aandacht aan haar te besteden. Dus maak een lekker ontbijtje voor haar, stuur een bosje bloemen en geef haar vooral ook een leuke kaart. Want we vinden het allemaal altijd hartstikke leuk om een mooie kaart te mogen ontvangen, zeker op zo’n speciale dag. En wat is er nu leuker dan zo’n kaart combineren met een cadeautje? Niet een apart cadeau, maar een tegoedbon voor een klusje dat jouw moeder je graag zou zien doen? Hartstikke leuk, natuurlijk! Weet je nog niet wat? Kijk dan maar eens gauw mee!

Vanavond kook ik!

Stel je eens even voor. Je moeder komt thuis na een lange dag werken. Het is haar beurt om te koken, want papa heeft het gisteren gedaan. Ze is kapot en heeft er eigenlijk geen zin in. Toch stroopt ze haar mouwen op en begint aardappels te schillen. Dat is voor jou het perfecte moment om haar eraan te herinneren dat jij haar een tegoedbonkaart hebt gegeven voor Moederdag, en dat die nog ingewisseld mag worden. Dus ga maar lekker zitten, mama, vanavond kook ik!tegoedbonkaart moederdag

Netjes aan het werk

Klaag je vaak steen en been wanneer je moeder vraagt om je huiswerk nu eindelijk eens te gaan maken? Dan is deze leuke tegoedbonkaart echt iets voor jou! Verras je moeder met een tegoedbon waarmee je belooft dat je sowieso vijf keer zonder klagen aan de slag gaat. Dan kan zij ondertussen genieten van haar rust en lekker een boekje lezen.

tegoedbonkaart moederdag

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart