Alvast de mooiste Moederdag kaarten!

Je moeder wil je eigenlijk het liefst iedere dag in het zonnetje zetten. Zij is toch echt wel jouw heldin, je rots in de branding, diegene aan wie je alles durft toe te vertrouwen en diegene die altijd voor je klaar staat. Gelukkig is er een speciale dag voor alle lieve moeders van Nederland in het leven geroepen. Een dag waarop zij eens een keertje in het middelpunt van de belangstelling staan. We hebben het natuurlijk over Moederdag! Tijd voor een lekker ontbijtje op bed, leuke cadeaus, liedjes en natuurlijk…bergen mooie kaartjes! Stuur jij ook een kaartje naar je moeder voor Moederdag? Mooi zo, want wij hebben alvast de liefste en leukste kaartjes voor je op een rijtje gezet. Zo kun jij makkelijk en snel een mooi kaartje versturen. Nieuwsgierig geworden naar onze selectie kaartjes? Kijk dan maar eens gauw mee en zoek een mooie uit!

Bedankt, mam!

Soms merk je naarmate je ouder wordt, dat je stiekem toch steeds meer op je moeder gaat lijken. Misschien vond je dat in het begin nog niet zo leuk, maar nu ben je er juist trots op dat je zo veel op je moeder lijkt. Je moeder is namelijk echt een topvrouw, eentje die altijd voor je klaar staat en het verdient om elke dag in de watten gelegd te worden. Hopelijk word je later als je groot bent net zo stoer als zij. Trots als een pauw ben je op jouw moeder. I got it from my mama!moederdag

Supermoeder!

Jouw moeder is niet zomaar een moeder. Met wat zij iedere dag voor elkaar bokst, weet je het zeker…Jouw moeder is een supermoeder! En dat wil je haar maar al te graag laten weten. Wat is nou een betere manier om je bewondering uit te spreken dan een mooie kaart voor Moederdag met vrolijke pinguïns? Precies! Pen nog een lieve boodschap aan de binnenzijde neer en klaar is Kees. Mama, je bent een supermoeder. Voor altijd zal ik jouw kleine pinguïn blijven. Dikke zoen!

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart