Stuur een lieve kaart naar iemand die je mist

Soms zie je iemand van wie je houdt ineens een wat langere tijd niet. In het begint valt het missen misschien dan nog mee, maar na een tijdje begin je het vaak wel te merken. De leuke dingen die jullie samen deden doe je nu even alleen. Je wou dat je maatje er weer was om dit met je te delen. Je overleeft het wel, maar om iemand te laten weten dat je aan ze denkt kun je best een kaartje sturen. Want wedden dat diegene jou ook mist? Dan knappen jullie beiden vast van zo’n kaartje op!

Wees creatief

We hebben een aantal mooie kaarten voor je, maar je kunt jouw ‘ik mis je’ kaart natuurlijk ook helemaal zelf vormgeven. Met een persoonlijke foto of een eigengemaakte tekening, bijvoorbeeld. Of een lieve boodschap voor jouw lief. Wees vooral creatief en maak er iets moois van.

Romantisch

Als je iemand mist, is dat een beetje een melancholisch gevoel. Een soort van heimwee naar een persoon die je nu even niet ziet. Dit mooie, moderne ‘ik mis je’ kaartje weet dat gevoel prachtig in beeld te verwoorden met een foto van een bos voor de bergen. Gelukkig zal de ontvanger nu elke keer aan jou denken wanneer hij of zij dit kaartje ziet.

ik mis je kaart you modern liefde

Arm schaap

Moet je iemand voor een langere tijd missen? Dat kan natuurlijk. Veel mensen maken tegenwoordig lange wereldreizen en zijn dan behoorlijk lang weg. Wat de reden ook is, dat jij diegene gaat missen staat al vast. Laat jouw geliefde weten dat je hem of haar zult missen door dit lieve ‘ik mis je’ kaartje, met een verdrietig en huilend schaapje. Misschien pink je zelf ook wel een traantje weg.

ik mis je kaart schaap

Ik mis je gewoon

Je mist iemand, dat gebeurt wel eens. Laat hem of haar weten dat je aan ze denkt met deze vrolijke, maar ook duidelijke ‘ik mis je’ kaart. Want soms heb je even behoefte aan de dingen bij de naam noemen en daar is niets mis mee. Je mist iemand gewoon en denkt aan die person. Punt.

ik mis je kaart

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart