Spreek je liefde uit met een mooie liefdeskaart!

Ken je dat gevoel? Dat je verliefd bent en niet zo goed meer weet wat je met jezelf aanmoet? Je hoofd slaat op hol iedere keer dat jij je crush tegenkomt, en je hebt last van een gek soort knoop in je maag. Wanneer je een WhatsApp notificatie krijgt van je vlam slaat je hart over en kan je niet wachten om het daadwerkelijke appje te lezen. Werk krijg je nauwelijks verzet omdat je steeds aan je crush moet denken. Poeh, wat moet je hier nu mee? Je kunt het gewoon vertellen, maar dat is toch wel heel erg spannend. Hoe pak je dat nu het beste aan? Nou, met een leuke liefdeskaart, natuurlijk! Zo kun jij zeggen wat je op je hart hebt, zonder met knikkende knieƫn recht voor iemand te staan. Bovendien is het sturen van een kaartje hartstikke romantisch! Zo laat je ook nog eens zien dat je moeite wilt doen voor jouw vlam. Nu hoef je alleen nog maar een mooie liefdeskaart uit te zoeken en te versturen. Kijk je gauw mee?

Vlinders in je buik?

Men spreekt wel over vlinders in je buik als je helemaal hoteldebotel bent. Maar vlinders zijn lief, klein en schattig, en in jouw buik kronkelt het en trekt het alsof je geen clubje vlinders, maar een hele bult verschillende dieren in je buik hebt. En al die verschillende dieren maken het je knap lastig. Dus vergeet die vlinders, jij voelt de hele dierentuin in je buik als jij bij je crush bent. En dat is toch eigenlijk een heel mooi, maar ook humoristisch compliment!

liefdeskaart vergeet de vlinders

Schreeuw het van de daken!

Wanneer je verliefd bent, wil je dat eigenlijk het liefst van de daken schreeuwen. Ik ben verliefd! Nu is dat toch wel heel spannend, en wordt het misschien niet zo gewaardeerd wanneer je schreeuwend door de stad wandelt. Dan kun je maar beter een mooie liefdeskaart sturen, die dat gelukzalige gevoel weet over te brengen. Zoals deze mooie liefdeskaart, die jouw verliefd voor je uitschreeuwt. Ik ben gek op jou!

Nog niet tevreden?

Niet de juiste kaart gevonden, of wil je graag meer kaarten zien? Dat kan! Volg deze link naar de collectie liefdeskaarten van Kaartje2Go en ga op zoek naar jouw absolute droomkaart. Veel plezier!

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart