Een opkikkertje nodig? Verstuur de leukste met Kaartje2Go!

Een opkikkertje nodig? Velen van ons kunnen er zo nu en dan best eens een gebruiken. Hoe fijn is het om te weten dat je niet vergeten wordt en dat mensen aan je denken en met je meeleven. Het overkomt ons allemaal in het leven dat het eens tegenzit, ziekte, het verlies van een dierbare of ontslag. Allemaal zaken waar je maar liever niet aan wilt denken, maar als het je toch overkomt dan heb je elkaar hard nodig. Stuur dat familielid of die collega eens een opkikkertje om te laten weten dat u aan hem of haar denkt.

opkikkertjeAls u iemand kent die het door omstandigheden even wat rustiger aan moet doen dan is deze kaart zeker bemoedigend. U laat daarmee weten dat u begrip heeft voor de situatie en dat diegene het op zijn eigen tempo mag doen.

opkikkertjeDeze kaart is erg geschikt voor bijvoorbeeld een collega die er al een poosje tussenuit is vanwege ziekte. Een leuke manier om hem of haar een hart onder de riem te steken.

Een opkikkertje nodig, verstuur de leukste met Kaartje2go

Met Kaartje2go heeft u ruime keuze uit de leukste kaarten. Naast het ontwerp met de leuke kikkertjes kunt u uiteraard ook kiezen uit een van onze vele andere ontwerpen. U kunt het zo persoonlijk maken als u wilt, door bijvoorbeeld zijn of haar naam op de kaart te laten drukken. Of voeg de namen toe van alle collega’s met een leuke foto van het hele team! Daar fleurt toch iedereen van op?

Of u nou kiest voor een kaartje met een vleugje humor, of een kaart met een meer persoonlijke noot, u vindt het allemaal op onze website. Als u de kaart op werkdagen besteld, dan heeft de ontvanger hem morgen al in huis. Een opkikkertje zal zeker gewaardeerd worden.

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart