Stuur uw vrienden eens een kaartje. Want wie schrijft, die blijft!

Een kaartje sturen aan uw vrienden,  hoe vaak doet u dat eigenlijk? Vaak is het antwoord op die vraag; veel te weinig! En dat is toch jammer, want echte vriendschap is heel kostbaar. Laat die lieve vriend, vriendin of buurvrouw eens weten dat u hen waardeert, want echte vriendschap is goud waard.

Hieronder ziet u een aantal voorbeelden van  leuke kaarten die u aan die ene speciale vriend of vriendin kunt sturen.

kaartje sturen aan uw vriendenBovenstaande kaart is erg kleurrijk en over the top, misschien zelfs een beetje als die ene vriendin. Laat haar met deze kaart weten wat een mooi mens ze eigenlijk is! Ze zal het vast en zeker waarderen.

kaartje sturen aan uw vriendenDeze tekst zegt het allemaal; echte vrienden zie je niet altijd, maar je weet gewoon dat ze er zijn. Heeft u zo n vriend of vriendin die u misschien door afstand niet vaak ziet? Met deze kaart herinner je hem of haar eraan dat je er altijd bent!

kaartje sturen aan je vriendenBest Friends Forever, oftewel een BFF, die term kom je steeds vaker tegen vooral onder de jongeren. Stuur je beste vriendin sinds jaren deze kaart zodat ze weet dat ze nog altijd uw beste vriendin is!

Kaartje sturen aan uw vrienden met Kaartje2go

Wat voor reden u ook heeft om uw vriend of vriendin een kaartje te sturen, het zal zeker gewaardeerd worden. Een kaartje is vooral in dit digitale tijdperk heel erg leuk om te sturen en te ontvangen. Een persoonlijk uitgezochte kaart geeft net dat beetje extra aandacht dat uw vriend of vriendin op dat moment zo hard nodig heeft.

Met Kaartje2go maakt u met gemak een leuke en persoonlijke kaart voor die speciale vriendschap. U kunt kiezen uit ons ruime assortiment en uw gekozen kaart helemaal naar u eigen smaak ontwerpen. Begin vandaag nog, en verras uw vrienden met een kaartje.

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart