Love is in the air…Laat het weten met een uniek kaartje voor uw geliefde!

Kaartje voor uw geliefde, of juist voor uw geheime liefde?  Hangt de liefde in de lucht en wilt u het van daken schreeuwen, stuur de gelukkige dan een geweldige kaart. Wilt u uw geliefde sinds jaren laten weten dat u nog stapel gek op haar bent, wat is er leuker dan een persoonlijk kaartje. Of heeft u onlangs iemand ontmoet en krijgt u hem of haar maar niet uit uw gedachten, laat het weten want niet geschoten is  tenslotte altijd mis.

een kaartje voor uw geliefde

Als je het niet zeggen kan, schrijf het dan. Met deze kaart maakt u het meteen duidelijk; u vindt hem of haar gewoon hartstikke leuk! Nodig hem of haar met deze kaart uit voor een leuke date!

kaartje sturen aan uw gelifde

Wilt u uw partner laten weten hoeveel u van hem houd? Dat kan met deze mooie kaart,de tekst zegt natuurlijk alles; u houd oneindig veel van hem of haar. Deze kaart is ook uitermate geschikt om naar uw kinderen te sturen, want zij zijn naast uw partner toch ook de liefde van uw leven?

Kaartje voor uw geliefde uitkiezen

Een kaartje voor uw geliefde uitkiezen is nogal wat, u wilt hem of haar laten weten wat u voor hen voelt. Daar hoort natuurlijk de juiste kaart en een hele mooie tekst bij. Met de kaart kunnen wij u helpen, maar de tekst, die komt uit uw hart. Blaas uw huidige relatie nieuw leven in door dit romantische gebaar te maken. Of trek de stoute schoenen aan, en vraag die ene leukerd nu eindelijk eens mee uit.

Met Kaartje2go maakt u een kaartje voor uw geliefde, en als u deze op werkdagen besteld heeft de ontvanger hem morgen al in de bus. Het zou dus best eens kunnen dat u dit weekend al op eerste date gaat! Luister naar uw hart, want dat klopt!

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart