Geslaagd? Vier het met een geslaagde kaart!

Het grote mooie nieuws mag eindelijk van de daken geschreeuwd worden…Hoera, je bent geslaagd! Van harte gefeliciteerd! Voor school, voor je rijbewijs, of  de pottenbakcursus die je maanden hebt gevolgd. Waarvoor het ook is, het is altijd  een feestje om die magische woorden aan te horen en te weten dat je het hebt gehaald. Want nu kan je lekker je gang gaan in de wetenschap dat het goed was. Wat ook nooit mis is nadat je geslaagd bent, is een beetje napret. En daar horen vooral heel veel felicitaties en gelukswensen bij. Zo geniet jij nog eens extra van je prestatie! Wil je iemand nu eens echt goed feliciteren? Stuur dan vooral een leuke kaart. Want dat is altijd een welkome verrassing. Niewusgierig geworden naar ons aanbod? Kijk dan maar eens vlug mee!

Grote goden!

Misschien was je toch een beetje verbaasd nadat je hoorde dat je geslaagd was. Maanden werkte je toe na dit moment en nu het dan eindelijk zover is voelt het toch een beetje onwerkelijk. Maar wat is iedereen trots op je. Want wat jij daar even hebt neergezet is niet zomaar een prestatie. Nee, dat is toch wel echt bijzonder. Dus laat het allemaal maar even bezinken en geniet er ook vooral van. Holy shit, you dit it! Mooi ook om deze kaart aan je muur te hangen als een reminder voor alle doelen die je al bereikt hebt. En dat je alles kan bereiken, als je er maar voor gaat!geslaagd kaart met quote

Bye, bye, school!

Het moment is eindelijk daar…Je mag al je studieboeken, schriften en pennen ritueel gaan verbranden, want jij bent geslaagd voor je studie. Vier jaar lang heb je gezwoegd en gezweet, en heb je nachten doorgehaald voor je tentamens. Maar nu is het dan eindelijk zover en het was het allemaal waard. You did it! Je bent geslaagd!

geslaagd kaartje you did it school studie

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart