Zomaar 10% korting op je kaartjes!

Iedereen houdt van cadeautjes. En iedereen houdt ook van kaartjes, nietwaar? Dan komt dat heel goed uit! Want bij Kaartje2Go geven we nu 10% korting op al onze kaartjes. Zonder reden, gewoon omdat het kan. En omdat het bijna zomer is, omdat de vakantie eraan komt en omdat er altijd wel iets te vieren is. Dus wacht niet langer, kies een leuk kaartje uit. Voor vaderdag, voor een verjaardag, of gewoon zomaar, om te laten zien dat je aan iemand denkt. Benieuwd naar onze kaartjes, om zomaar even te versturen? Kijk dan maar gauw mee, en kies een leuke uit. Met 10% korting kun je het toch eigenlijk niet laten?

Gebruik de actiecode ZOMAAR in je winkelmandje om van de korting te profiteren.

Leuker dan een appje

Tegenwoordig gaat ons contact veelal via WhatsApp en social media. Maar stiekem vinden we het allemaal hartstikke leuk om een kaartje te krijgen. Iemand heeft de moeite genomen om een mooie kaart voor je uit te zoeken en die te versturen. Dat is toch hartstikke lief? Dus, weg met die smartphone, stuur gewoon lekker een kaartje naar je vriend of vriendin! En nodig hem of haar uit om gezellig langs te komen of samen te gaan lunchen.

zomaar een kaartje

Een avond uit cadeau

Heb je te gekke vrienden die je enorm geholpen hebben bij een flinke klus? En wil je deze prachtige mensen hartelijk bedanken voor hun hulp, maar weet je niet zo goed hoe? Denk er dan eens over na om deze fijne tegoedbon te sturen naar ze. Omdat ze jullie hielpen toen jullie in de rats zaten, doen jullie hen een avondje uit cadeau. De oppas is ook meteen geregeld, aangezien jullie dat voor je rekening nemen. Heel veel plezier samen!

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart