In het ziekenhuis? Een beterschapskaart vrolijkt je weer op!

Het is nooit leuk om ziek te zijn. Hoewel het vooruitzicht van een dagje niet naar je school of werk te hoeven er aantrekkelijk uitziet, in de praktijk werkt het toch anders. Helemaal als je een tijdje in het ziekenhuis moet verblijven. Je was weer te enthousiast en hebt van alles gebroken, of misschien heb je een flink virus te pakken en moet je voor controle blijven. Na een poos is de lol er dan wel af. Dan wil je gewoon graag weer fit en gezond zijn. En weer lekker thuis zijn, en in je eigen vertrouwde bed slapen. Zo kun je weer alle dingen doen die je normaal ook doet. Nee, ziek zijn is niet makkelijk, en een feestje is het nooit. Maar wat heel goed helpt, is natuurlijk een lieve beterschapskaart. Want op het moment dat jij als zieke een beterschapskaart naast je ziekenhuisbed vindt, dan word je daar toch echt wel heel vrolijk van. Want het is natuurlijk superlief dat iemand aan je denkt, en zelfs de moeite heeft genomen een kaartje te sturen. Wacht dus niet langer, en stuur ook een beterschapskaart naar een zieke!

In het gips

Je vriend of vriendin, broer of zus ligt in het ziekenhuis. Waarom? Een ongelukkige val, of een ongeluk. Zoiets zit nu eenmaal in een klein hoekje. Diegene heeft ineens van alles gebroken, en moet daarom toch even in het ziekenhuis blijven, met een arm of been of meerdere ledematen in het gips. Vrolijk diegene maar gauw op, met een leuke beterschapskaart. Deze mooie prent tovert gegarandeerd een lach op iemands gezicht. En voor je het weet is diegene weer fris en vrolijk thuis!beterschapskaart beerie ziekenhuis

Voor een gebroken arm

Een leuk kaartje hoeft niet heel ingewikkeld eruit te zien. Dit simpele kaartje, met een tekening die doet denken aan de stijl van Dick Bruna, laat zien dat je meeleeft met iemand met een gebroken arm. Strak en zwart-wit, maar heel bijzonder. Schrijf een mooie boodschap aan de binnenkant om de kaart persoonlijk te maken.

ziekenhuis mitella beterschapskaart

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart