Wie wordt jouw Valentijn? Stuur de gelukkige een mooie Valentijnskaart!

Het is weer bijna zover, die ene dag van het jaar die helemaal in het teken staat van de liefde. Nog eventjes, en dan is het weer Valentijnsdag! Het feest van de liefde, waarin elke mooie liefde gevierd mag worden. Bossen rode rozen gaan er met Valentijn over de toonbank, en juweliers draaien overuren. De restaurants zitten barstensvol met gelukkige stelletjes. Heerlijk, nietwaar? Wat ook echt niet mag ontbreken op Valentijnsdag, is natuurlijk een mooi en lief kaartje voor jouw Valentijn. Misschien heb je diens hart al veroverd, misschien ook niet, maar van een mooi kaartje wordt toch iedereen vrolijk? Dus waar wacht je nog op? Laat Cupido niet al het werk voor je doen, maar zoek hier een mooie Valentijnskaart uit!

Rooskleurig

Jij ziet het leven even helemaal anders. En met anders bedoelen we in dit geval ook beter. Want het leven lacht je toe, nu je zo verliefd bent, en je bekijkt de wereld door een roze bril. Je hebt de moed bijeengeraapt en de stoute schoenen aangetrokken. Dit jaar stuur jij deze vrolijke Valentijskaart, om je liefde te uiten. En zeg nou zelf, wie zou er nu ‘nee’ zeggen tegen zo’n kaartje?valentijnskaart valentijn planten roze

Hoteldebotel van jouw Valentijn

De liefde doet af en toe gekke dingen met je. Drommen vlinders in je buik, je voelt je misselijk, maar ook vaak hartstikke blij. Je leeft een beetje op een roze wolk en staart soms minutenlang voor je uit. Je raakt nu eenmaal een beetje hoteldebotel wanneer je verliefd bent. Gelukkig kennen we dit gevoel allemaal, en is het daarom leuk om met die gedachte te spelen met Valentijn. I am totally bananas for you! Wat wil een mens nou nog meer?

valentijn totally bananas

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart