Woorden doen wonderen, stuur een spreukenkaart!

Wanneer je in de put zit of het even niet meer ziet zitten, of gewoon zomaar…Woorden hebben magische eigenschappen. Ze kunnen je verdrietig maken, maar ook opbeuren. Want wie kent het niet? Dat wanneer je even somber bent iemand iets liefs tegen je zegt, en jij alles meteen weer zonniger inziet. Dat is de kracht van woorden. Ze laten ons anders naar iets kijken, geven ons moed, en zetten ons aan om te gaan ondernemen. Van mooie woorden en spreuken kun je er geen genoeg hebben. Verras iemand daarom ook eens met een mooie spreukenkaart. Om te inspireren, te motiveren, of op te beuren. Wedden dat de ontvanger er vrolijk van wordt? Kijk maar gauw mee naar onze mooiste kaarten!

Muziekmaatjes

Muziek is de meest universele taal van de wereld. Iedereen spreekt het en kan er tot in het diepst van zijn wezen door geraakt worden. Mooie muziek is geweldig. Laat jouw muziekmaatje weten hoezeer je hem of haar waardeert met deze mooie spreukenkaart. Hartstikke leuk ook om boven de werkplek te hangen, als motivatie op de dagen dat je misschien niet zo’n zin hebt om muziek te maken.

spreukenkaart melody na

Geloof in jezelf

Soms is het enige wat ervoor nodig is om je dromen te realiseren en na te jagen een beetje vertrouwen in jezelf. En soms moet je daar gewoon even aan herinnerd worden. Want iedereen heeft momenten waarop het zelfvertrouwen een dipje heeft. Maar ga niet bij de pakken neerzitten. Geloof in jezelf, en dan komt alles goed. Believe you can and you’re halfway there.

spreukenkaart believe you can

Vreemde vogel

Soms voelt het alsof jij heel anders bent. Je bent af en toe echt een beetje een vreemde eend in de bijt. Maar wat zou het? Wat jou onderscheidt van anderen maakt je nu eenmaal uniek, dus omarm het. En wees lief voor jezelf. Deze fijne spreukenkaart helpt je daaraan herinneren. Want als je dan vreemd bent, kun je het maar het beste omarmen. Let your freak flag fly!

spreukenkaart vriendschapskaart met bladeren

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart