Wij gaan samenwonen! Vier het met vrienden en familie!

Na een tijdje op en neer reizen van de ene woning naar de andere kunnen jullie eindelijk zeggen: wij gaan samenwonen. !Gefeliciteerd! Dit betekent een nieuwe start van iets moois en dat mag best wat aandacht krijgen! Wat dachten jullie van een mooi feestje of een gezellige borrel met jullie beste vrienden om deze mijlpaal te vieren? Maak jullie moment nog bijzonderder door een mooie uitnodiging te maken bij kaartje2go. Dan hebben jullie gelijk een prachtige herinnering aan de dit moment!

wij gaan samenwonen

Bij de ander intrekken

Gaan samenwonen hoeft natuurlijk niet te betekenen dat het om een nieuw huis hoeft te gaan. Het komt vaak zat voor dat de één bij de andere intrekt. Dan is het niet nodig om een verhuisbericht te sturen, maar is het al genoeg om iedereen te laten weten dat één adres vervalt. En uiteraard kun je altijd aangeven of mensen welkom zijn voor een drankje! Bij kaartje2go hebben we leuke en toepasselijke wij gaan samenwonen kaarten voor stellen die bij elkaar intrekken!

wij gaan samenwonen

Verhuisbericht: nieuw adres

Verlaten jullie beide jullie vorige woning en beginnen jullie het samenwonen in een geheel ander huis? In dat geval kun je via onze website leuke verhuisberichten sturen die tevens ook een uitnodiging kunnen zijn voor jullie samenwoonfeestje. Ons assortiment aan kaarten is enorm. In deze blog kun je een aantal voorbeelden zien, maar we hebben veel meer kaarten tot jullie beschikking. Van simpele kaarten tot uitbundige en vrolijke kaarten.

wij gaan samenwonen

Romantische samenwoonkaarten

Zijn jullie helemaal ‘in love’ en willen jullie van de daken schreeuwen dat jullie gaan samenwonen en ook ontzettend verliefd zijn? Kies dan één van onze romantische kaarten uit!

Wij gaan samenwonen

Wij gaan samenwonen kaarten met foto

Bij kaartje2go is het mogelijk om jullie kaart geheel zelf te ontwerpen. Het eerste wat jullie kunnen doen is een leuke foto uploaden vanaf jullie computer of social media. Vervolgens kunnen jullie teksten, afbeeldingen, figuurtjes of nog meer kleinere foto’s toevoegen (bijvoorbeeld van jullie huis). Onderstaand een voorbeeld van een ontworpen kaart. Bekijk de mogelijkheden op onze website. Je mag zo lang over het ontwerp doen als je wilt, bij kaartje2go wordt de kaart gewoon opgeslagen en kun je later verder gaan. Op die manier kunnen jullie mooi de tijd nemen om de meest unieke wij gaan samenwonen kaart te maken!

wij gaan samenwonen

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart