Wenskaarten voor iedereen bij Kaartje2Go!

Een kaartje is altijd mooi meegenomen. Dat weet iedereen. Denk er maar eens aan. Je wordt wakker, ontbijt, en bedenkt dat je de post nog even uit de brievenbus moet halen. Je verwacht niets, maar het is goed om de bus te legen. Dus loop je naar je brievenbus. Je opent hem en daar, tussen de reclamefolders, ligt een envelop. Met jouw naam erop! Wat leuk, denk je. Van wie zou die nou kunnen zijn? Er is maar een manier om daar achter te komen, natuurlijk! Dus open je de envelop en vind je een prachtige wenskaart. Helemaal alleen voor jou. Je dag is meteen helemaal goed. Wil jij ook iemand op zo’n leuke manier verrassen? Kijk maar eens mee naar ons aanbod, wie weet hebben we wel een mooie wenskaart voor je!

Geniet van de herfst!

De herfst is een prachtig seizoen. Tuurlijk, het regent wel eens, maar dat doet het ellk seizoen. De mooie kleuren van rode, gele en oranje bladeren, die op de grond zijn gevallen en een mooie herfstzon maken van de herfst een echt feestje. Ken jij een echte herfst liefhebber, of iemand die een tijdje zijn of haar rust gaat nemen in het mooie seizoen? Stuur diegene dan eens deze mooie wenskaart. En kruip zelf ook maar lekker op de bank met een dekentje en chocomelk, om te luisteren naar de regen buiten.

wenskaart kat herfst

Uit de kast met een wenskaart

Uit de kast komen is hartstikke spannend. Dat doe je niet zo een-twee-drie. Maar wanneer je dan zover bent en het hoge woord eruit is, voelt dat natuurlijk ontzettend goed. Je wilt graag aan alle mensen die belangrijk voor je zijn het nieuws laten weten. Met deze leuke en vrolijke wenskaart is dat een fluitje van een cent. Heel persoonlijk en een originele manier om het nieuws te brengen. Dit kaartje is ook heel leuk om te sturen naar iemand die uit de kast is gekomen, om te laten weten dat je trots op hem of haar bent. Be proud of who you are!

wenskaart be proud to be gay

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart