Wens iemand veel succes met de laatste loodjes van het examen!

Nu de dagen eindelijk warmer worden wil je natuurlijk niets liever dan naar buiten gaan en van de zon genieten, toch? Voor iedereen een fluitje van een cent, behalve als je nog bezig bent met je eindexamen. Terwijl de rest van Nederland alvast geniet van het mooie weer, moeten onze scholieren nog even hard op hun kiezen bijten en flink door bikkelen. Een steuntje in de rug kunnen ze dan wel gebruiken. Wens iemand daarom nog heel veel succes met de laatste loodjes door een motiverende kaart van Kaartje2Go te sturen. Die examens zullen ze nog steeds helemaal zelf moeten maken, maar het is altijd fijn om te weten dat er iemand aan je denkt. Hieronder laten we wat leuke kaarten zien!

On A (Sushi) Roll!

Je kan je voorstellen dat je al dat leren op een gegeven moment hartstikke beu bent. Dan is het toch hartstikke leuk om een kaart te krijgen waar je super vrolijk van wordt? Deze grappige kaart met een swagger sushi roll tovert vast een grote glimlach op het gezicht van de ontvanger. Deze maki gelooft in jou, dus rol door die examens heen en laat je haters ver achter je, maatje! Super leuk om te krijgen, en je kan er meteen ook een uitnodiging om na de examens sushi te gaan happen in verstoppen. Een perfecte afsluiting van al dat harde werk. Stoom afblazen met lekker eten is immers altijd een goed idee, toch?

succes eindexamen sushi

Een boost voor je eindexamen

Examens doen is geen makkie. De scholieren die het elk jaar moeten ondergaan, zijn daarom stuk voor stuk kanjers. Harde bikkels die tot het uiterste gaan om hun examens te halen. Ook zij hebben aanmoediging nodig om de laatste toetsen door te komen. Deze sterke maar lieve man heeft het volste vertrouwen in ze. Zelfs met zijn ogen dicht voelt hij het nog. Dat wordt een eitje. Zet ‘m op allemaal, jongens, jullie kunnen dit!

succes eindexamen sterke man

Deze kaarten waren natuurlijk als voorbeeld, maar je kunt er nog veel meer mee doen. Ze zijn namelijk volledig naar eigen smaak aan te passen. Klik op de kaart om er direct mee aan de slag te gaan en zo snel mogelijk te versturen. Zit jouw ultieme of perfecte kaart hier niet bij? Kijk dan even bij de rest van onze ‘succes’ kaarten, daar zit gegarandeerd iets tussen!

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart