Wens iemand een fijne vakantie toe!

De zomer is dan eindelijk daar en de meeste mensen trekken er dan ook weer op uit om in het buitenland te genieten van een heerlijke vakantie. Ken je iemand die deze vakantie echt superhard verdient heeft en wil je diegene een fijne vakantie wensen? Dat kan met een leuk kaartje van Kaartje2Go. Zo laat je aan mensen weten dat je ze een prachtige vakantie gunt. Een om nooit te vergeten! Een super mooi gebaar en je verwarmt er de harten van de ontvangers vast en zeker mee.

Naar verre oorden

Gaan je vakantiegangers naar een ver tropisch oord? Laat ze dan maar alvast heerlijk in de stemming voor hun vakantie komen met deze vrolijke tropische kaart. De mooie aquarel illustraties geven de kaart een heerlijk zomers gevoel waar ze alleen maar van kunnen genieten. Ze dromen haast weg bij de gedachte aan hun heerlijke vakantie. Je hoort bij wijze van spreken de ruisende palmbomen al, en ruikt de geur van prachtig gekleurde exotische bloemen…Mm, heerlijk!

fijne vakantie tropicalis

Lekker actief tijdens de vakantie

Ken je mensen die tijdens hun vakantie niet kunnen stilzitten? Dan is deze leuke en vrolijke kaart met illustraties van verschillende items die echt bij vakantie horen waarschijnlijk wel wat voor hen. Er is ook zoveel leuks te doen en te beleven op de wereld, natuurlijk wil je dan het volste uit je vakantie halen door actief bezig te zijn. Deze leuke kaart zet de stemming er meteen al goed in en brengt de zomer helemaal in je bol. Zo wens je ze een hele fijne vakantie toe. Ze kunnen vast niet wachten om te vertrekken!

fijne vakantie zonnige tekeningen

Wat een plaatje van een kaartje!

Je waant je al helemaal in tropische sferen met deze frisse en kleurige kaart van een gigantische ananas en een papegaai. Wow, die ananas ziet er lekker uit! Zo lekker, dat je ‘m eigenlijk al zou willen opeten. Maar dat komt later wel, want deze vakantiegangers vertrekken naar een tropisch paradijs, waar het ze aan niets zal ontbreken. Wens ze een hele fijne vakantie toe met deze mooie kaart. Dan zijn ze helemaal klaar om te vertrekken en met volle teugen te genieten. Happy Holiday!

fijne vakantie ananas happy holiday

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart