Welkom thuis na een lange reis!

Soms moet je iemand van wie je houdt even missen. Diegene is op reis en de wereld aan het ontdekken. Soms alleen, soms met anderen. En hoe blij je ook voor ze bent, en hoe tof je het vindt dat ze zoiets aan het doen zijn, het is toch altijd weer fijn als ze weer thuis zijn. Wens iemand die terugkomt van een reis een heel warm welkom thuis met een leuke kaart van Kaartje2Go. Zo laat je ze weten dat je heel blij bent dat ze weer veilig thuis zijn.

De wereld rond

Deze leuke kaart kan je op veel verschillende manieren gebruiken. Om aan te kondigen dat je op wereldreis gaat, of juist om iemand die op wereldreis gaat een goede reis te wensen. Maar je kan ‘m natuurlijk ook gebruiken om iemand weer welkom thuis te heten. Doordat je de kaart aan de binnenkant helemaal kunt aanpassen gaat dat super makkelijk! De rode spelden zijn inmiddels allemaal afgewerkt, dus werd het tijd om weer huiswaarts te keren. Maar wat een prestatie! Naast jouw blijheid over de terugkeer laat je hiermee ook zien dat je toch echt wel trots bent op diegene dat ‘ie zo’n reis heeft gemaakt.

welkom thuis wereldreis

Lekker in Nederland

Het gevoel van thuiskomen is hartstikke fijn. Stuur iemand na een reis deze vrolijke frisse kaart waar een Nederlandse vlag middenin in Nederland geprikt op staat. Zo laat je zien dat het echt heel fijn is dat diegene weer terug in het land is. En de ontvanger vindt dat vast na al die tijd ook heel fijn. Tijd om weer die lekkere Nederlandse kaas te eten, en haringen en bitterballen te snoepen. Want die mis je dan toch een beetje.

welkom thuis nederland

Het baasje is terug!

Stuur deze vrolijke kaart naar iemand met een trouw huisdier. Misschien heb je er zelfs een tijdje op gepast, dat kan natuurlijk ook. Jullie hebben vast een hele leuke tijd gehad. Een trouwe viervoeter is echter het allergelukkigst wanneer het baasje weer terug is en met z’n voeten over de drempel van de voordeur stapt. Laat zien dat jij en het huisdier hun geluk niet op kunnen omdat jullie globetrotter er weer is. En dat gaat met deze prachtige kaart zeker lukken!

welkom thuis poedel

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart