Vrolijk iemand op met een spreukenkaart!

Wanneer je in de put zit of het even niet meer ziet zitten, of gewoon zomaar, omdat het kan. Iemand een spreukenkaart sturen kan altijd. Woorden doen immers wonderen. Woorden hebben magische eigenschappen. Ze kunnen je verdrietig maken, maar ook opbeuren. Want wie kent het niet? Dat wanneer je even somber bent iemand iets liefs tegen je zegt, en jij alles meteen weer zonniger inziet. Dat is de kracht van woorden. Ze laten ons anders naar iets kijken, geven ons moed, en zetten ons aan om te gaan ondernemen. Van mooie woorden en spreuken kun je er geen genoeg hebben. Verras iemand daarom ook eens met een mooie spreukenkaart. Om te inspireren, te motiveren, of op te beuren. Wedden dat de ontvanger er vrolijk van wordt? Kijk maar gauw mee naar onze mooiste kaarten!

Dankbaarheid

Soms is het heel belangrijk om stil te staan bij alle mooie dingen waarmee je gezegend bent in het leven. Want er is veel om dankbaar voor te zijn. Je hebt een dak boven je hoofd, je hebt werk en je hebt liefde, op wat voor manier dan ook. En daar mag je best dankbaar voor zijn, want in veel opzichten ben je een rijk mens. Help iemand dit zich te herinneren met deze mooie spreukenkaart. Als reminder kan ‘ie daarna in een lijstje aan de muur!spreukenkaart

Volg je dromen

Je dromen liggen eigenlijk altijd binnen handbereik, maar het kan moeilijk zijn ze ook te volgen. Er ontstaan echter zulke mooie dingen wanneer je de sprong waagt en je hart volgt. Dit kaartje met een mooie illustratie van een dromenvanger verbeeldt precies dat gevoel. Ook zegt deze spreukenkaart jou je dromen na te jagen. Het kost misschien veel tijd en werk, maar uiteindelijk is dat het allemaal waard.

spreukenkaart

Zo veel kikkers…

Ben je aan het daten en wil het maar niet lukken? Niet getreurd. Voordat je jouw prins hebt gevonden, moet je namelijk eerst heel veel kikkers kussen. En dat gaat nou eenmaal niet altijd over rozen. Je komt er echter wel, en zo erg is het nu ook allemaal niet, toch? Stuur deze leuke relativerende spreukenkaart naar iemand die helemaal klaar is met daten.

spreukenkaart

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart