Vind hier de perfecte communie uitnodiging voor een meisje!

Binnenkort is het tijd voor de Eerste Communie van je dochter. Een bijzonder moment voor haar, maar ook voor de hele familie en voor haar vriendjes en vriendinnetjes. Samen viert iedereen immers deze grote stap in haar leven. Het gebeurt namelijk niet elke dag dat je dochter voor het eerst de Eucharistie nadert. Dit houdt onder anderen in dat ze voor het eerst mag deelnemen aan de maaltijd van de Heer. Na de eerste communie is het tijd voor een groot feest om deze mijlpaal te vieren. Jullie dochter staat deze dag in het middelpunt van de belangstelling. Bij zo’n belangrijk moment willen jullie als ouders natuurlijk dat zo veel mogelijk familie en vriendjes hierbij aanwezig kunnen zijn. Daarom is het gebruikelijk tussen de drie en vijf weken van tevoren een mooie communie uitnodiging te versturen. Zo laat je alvast weten wanneer de communie zal gaan plaatsvinden en geef je zo veel mogelijk mensen de kans erbij aanwezig te kunnen zijn. Wij hebben alvast wat mooie kaarten uitgezocht, zodat jij vast en zeker de perfecte communie uitnodiging voor je dochter zult vinden. Al nieuwsgierig geworden? Kijk dan maar eens gauw mee!

Het kind centraal

Het kind dat een Eerste Communie gaat doen staat hierin natuurlijk centraal. Daarom is het een leuk en mooi idee om dit ook in de communie uitnodiging alvast naar voren te laten komen. Je kunt een kleine fotoshoot houden met je dochter en samen met haar de twee mooiste foto’s uitzoeken voor op haar kaart. Of je bekijkt samen foto’s die je al  hebt en zoekt daar de leukste uit. Wedden dat ze dat echt geweldig zal vinden? Het is sowieso hartstikke leuk om samen met je dochter de uitnodigingen te maken. Zo is het helemaal haar feestje.

communie uitnodiging

Feestelijk & vrolijk

Bovenal is een Eerst Communie een blijde en feestelijke gebeurtenis. Het is een viering van het geloof, maar ook een viering van je kind, dat toetreedt tot het geloof. Een bijzondere gebeurtenis op alle vlakken, dus! Een waar je dochter naar uitkijkt en een die een bijzonder moment in haar leven zal zijn. Vier deze gebeurtenis ook met je uitnodiging en laat weten dat jullie er enorm naar uitkijken. Kom je ook?

communie uitnodiging

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart