Vier je Sinterklaas? Nodig de hele familie vast uit voor pakjesavond!

Zie ginds komt de stoomboot, uit Spanje weer aan…Ja, de tijd vliegt, en voor je het weet is het alweer bijna Sinterklaas, en komt pakjesavond met rasse schreden dichterbij. Tijd voor een beetje planning, want jij wilt natuurlijk graag dit feest met je familie en vrienden vieren. Dan is het wel zo handig dat iedereen ook kan, natuurlijk. Gelukkig is Sinterklaas ook heel flexibel, en maakt het de goedheiligman niet heel veel uit wanneer iedereen pakjesavond viert. Want ja, hij kan ook niet overal tegelijk zijn op vijf december. Dan heeft ‘ie wel hulp van zijn pieten, maar het blijft een dekselse klus. Wat is het dan fijn dat de hele familie bij elkaar is, zodat alle pakjes meteen bezorgd kunnen worden. Heb je nog geen uitnodigingen verstuurd? Waar wacht je dan nog op? Kijk maar gauw eens mee en zoek een leuke uit!

Tijd voor Sinterklaas

Grote mensen weten op de een of andere manier altijd wanneer Sinterklaas bij ze langs zal komen. Is dat even handig! Want zo weet jij het ook. Waar je Sinterklaas ook viert, je zult op de juiste plek op de jusite tijd aanwezig zijn. Misschien vier je pakjesavond dit jaar wel bij opa en oma, samen met alle andere kleinkinderen en hun ouders. Heb je een mooie uitnodiging gekregen voor het feest? Wat leuk! Zo weet je precies waar en wanneer je verwacht wordt. Dat zal een gezellige boel worden! Ruik je de pepernoten en de taaitaai al? Mm, wat een heerlijk avondje ligt er in het verschiet.sinterklaas uitnodiging pakjesavond

Hoor wie klopt daar kinderen?

Het is een vreemdeling zeker, zal ‘m gauw eens vragen naar zijn naam….Sint-Nicholaas, natuurlijk! Oftewel, Sinterklaas, en daar liegt deze vrolijke kaart niet om. Met guitige, vrolijke oogjes kijkt de goedheiligman je aan. Eigenlijk een gewoon kaartje, maar hartstikke makkelijk om te te toveren tot uitnodiging voor 5 december. Aan de binnenkant kun je mooi jouw eigen persoonlijke uitnodiging voor pakjesavond neerpennen. En het is altijd hartstikke leuk als dat ook nog eens in rijm is, om in de Sinterklaassfeer te blijven. Maar het hoeft niet, natuurlijk, want met zo’n vrolijk kaartje tover je gegarandeerd een glimlach op het gezicht van je ontvanger. Want wie wordt er nu niet blij van Sinterklaas?

sinterklaas pakjesavond uitnodiging patroon

BewarenBewaren

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart