Vier je liefde met een mooie kaart!

Het is altijd een goed idee om diegene van wie je houdt dat te laten weten. Liefst veel en vaak, want dat verdient jouw grote schat gewoon. Je kan een bloemetje aan je lief geven, een mooi cadeau voor ze kopen, of ze lekker mee uit nemen. Maar je kan natuurlijk ook een mooi, lief of grappig kaartje sturen. Bedenk eens wat een verassing dat voor ze zal zijn! Veel mensen krijgen alleen kaartjes met hun verjaardag, maar ze zijn altijd leuk om te krijgen. Een kaartje is iets kleins, maar moois om je liefde te tonen en te laten zien dat je heel veel van iemand houdt.

Tot aan de maan

Jullie houden heel veel van elkaar. Zo veel dat die liefde eigenlijk niet in woorden te bevatten is. Maar van iemand houden tot aan de maan en weer terug komt er misschien wel dichtbij. Dit lieve, maar ook ietwat humoristische kaartje is een mooie herinnering aan die liefde. Lijst ‘m mooi in voor een leuk aandenken.liefde kaart met hippe tekst

No place like home

Wat jij het allerfijnst vindt, is dat je bij jouw lief gewoon helemaal jezelf kan zijn. Je hoeft je niet voor te doen als iemand anders en dat is heerlijk. Het liefst zitten jij en je lief lekker samen op de bank tv te kijken. Jouw lief is diegene die jou gelukkig maakt en met dit lieve kaartje laat jij hem of haar dat nogmaals weten.

liefde happy place

Liefde voor jou

Je wilt je lief graag laten weten dat je veel van hem, haar of hen houdt. Dit lieve kaartje is bij uitstek geschikt als schattige reminder van jouw liefde. En daarbij is deze vrolijke aardbei ook nog eens super schattig en tovert ‘ie vast en zeker een grote glimlach op het gezicht van jouw schat.

liefde kaart love you berry much

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart