Vier de lente met 10% korting op alle kaarten!

We houden van de lente. Waarschijnlijk net als iedereen. Toegegeven, als je hooikoorts hebt kan de lente af en toe wat minder prettig zijn, maar voor de rest is het een geweldig seizoen. Wat een verademing om weer zonnestralen te zien en te voelen, om weer te kunnen genieten van een heldere blauwe lucht en vogeltjes die iedere ochtend vrolijk zingen. We houden van de lente. Jij toch ook? De bloemetjes beginnen weer te bloeien en woensdag begint de lente officieel weer echt! Speciaal omdat de dagen weer warmer en langer beginnen te worden, krijg je nu 10% korting op alle kaarten. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is de actiecode LENTE te gebruiken in je winkelmandje. Vier de lente! We hebben alvast wat leuke kaartjes verzameld die je kunt sturen. Kijk je gauw mee?

Een fleurig bloemenkaartje

Wat past er nu beter bij de lente dan een bos fleurige bloemen? Vrijwel niets, durven we te zeggen. Nu kun je moeilijk een boeket in een envelop proppen, maar wat je wel kunt doen is een leuk kaartje sturen. Met bloemen, natuurlijk, zoals dit vrolijke en fleurige kaartje! Nog leuker met die 10% korting, nietwaar? Stuur ‘m maar gauw naar iemand. Zomaar, om de lente in te luiden.

Een kaartje is leuker

Is het niet leuk om zomaar een kaartje van iemand te krijgen? Wij vinden van wel! Tien keer leuker dan een appje, in ieder geval. Het is lente, dus grijp die kans en verras iemand zomaar eens met een leuk kaartje met een lieve boodschap. Zoals deze, bijvoorbeeld! Met 10% korting kan de prijs je in ieder geval niet meer tegenhouden, dus waar wacht je nog op?

10% korting

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart