Verras iemand goed met een kaart met chocola!

Eigenlijk iedereen vindt het leuk om een kaartje te krijgen. We leven namelijk in een wereld die steeds digitaler wordt en waarbij het krijgen van echte post meer uitzondering dan regel is. Dat is helemaal prima, we leven tenslotte niet meer in de 17e eeuw. Om contact te krijgen met je vrienden hoef je geen brieven te schrijven, waarin je verslag doet van een hele week, maar stuur je gewoon een SMS of app. Sneller en makkelijker, maar wel iets minder speciaal. Daarom vinden we het zo leuk wanneer er wel post is. Iemand heeft aan je gedacht en heeft de moeite genomen om een kaartje te sturen. Een kaartje krijgen wordt echter nog leuker wanneer er ook nog eens een cadeautje bij dat kaartje zit. Een cadeautje? Zoals bijvoorbeeld een heerlijke reep chocola. Iedereen houdt immers van chocola! Helemaal als dat ook nog eens de overheerlijke chocolade van Tony’s Chocolonely is. Stel je eens voor. Je ontvangt een kaartje in de brievenbus, en of dat nog niet leuk genoeg is zit er dan ook nog eens lekkere chocola bij! Dan kan iemands dag toch niet meer stuk? Benieuwd naar ons chocolade aanbod? Kijk dan maar eens gauw mee.

Heerlijke chocolade smaken

Voor jouw kaart met chocola kun je kiezen uit drie heerlijke Tony’s Chocolonely smaken. Dat zijn namelijk Puur, Melk en Karamel Zeezout. Naast dat Tony’s chocolade heel erg lekker is, ondersteun je met je cadeau ook hun missie.  Tony’s Chocolonely streeft namelijk naar 100% slaafvrije chocola. Het bedrijf maakt zijn cacaoboeren in West-Afrika bewust van te zware arbeid en betaalt een hogere prijs voor hun cacao. Op deze manier wordt armoede teruggedrongen en slavernij aangepakt. Als dat niet nog een extra goede reden is om een kaart met chocola te sturen, dan weten wij het ook niet meer.kaart met chocola

Hoe bestel ik een kaart met chocola?

Hoe bestel je nu chocolade bij je kaart? Heel simpel. Je doorloopt alle stappen die je normaal ook zou doorlopen. Je kiest een kaart uit, personaliseert deze en doorloopt het bestelproces. Nadat je de papiersoort gekozen hebt, verschijnt de optie om een cadeau mee te bestellen. Vervolgens kies je de reep chocola en plaats je je bestelling. Je kunt natuurlijk ook eerst een reep chocolade kiezen en daarna je kaart maken. Niet ingewikkeld, toch? Voor een verjaardag, of ander feestelijk moment weet jij nu wat je moet doen!

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart