Verliefd? Verras je crush met een kaart!

Je voelt al wekenlang vlinders in je buik en kan haast niet meer eten of slapen van de spanning. Wanneer jouw crush een gesprek met je aanknoopt, lijkt het alsof je niet meer weet hoe je moet praten. Je brabbelt maar wat. Hoe vaak je het ook meemaakt, echt verliefd zijn is altijd spannend. Nog spannender is het om iemand ook te vertellen dat je hem of haar heel leuk vindt. Gelukkig is daar wel iets op te vinden. Want wat dacht je ervan om een kaartje te sturen? Wie weet schrijft je crush wel terug…En natuurlijk, ook als je na een tijdje nog steeds stapelgek op iemand bent mag je een kaartje sturen. Want kaartjes krijgen vinden we allemaal leuk, zeker als ze zo lief zijn!

Speel in op een grote glimlach

Humor is altijd een goede ijsbreker. Met een leuk grapje kun je heel ver komen, en bij je crush een grote glimlach op het gezicht toveren. Of bij je geliefde, om te laten weten dat je weleens gek van hem of haar wordt, maar ook nog steeds dolverliefd op diegene bent. Dubbel zo leuk als je crush ook nog eens helemaal gek is op pindakaas. Want jij bent nuts van diegene!

verliefd kaart liefde funny food nuts

Of ben jij helemaal in de wolken door je verliefdheid? Dat kan natuurlijk ook. Iedere minuut van de dag droom jij van je lief & de avonturen die jullie samen kunnen beleven. Je vliegt van hot naar her met een smile van oor tot oor en bent constant super vrolijk. Klinkt dit bekend in de oren? Tijd om die kaart te sturen, dan. Want wie wordt er nu niet blij van een pug met vleugels?

verliefd kaart pug cloud nine

verliefd pug cloud nine

Liever verliefd

Je hebt het gevoel al lang niet meer gehad, maar ineens brengt iemand de vlinders in je buik weer naar boven. Ja, hoor, je bent verliefd. Echt verliefd, Je was al haast vergeten hoe fijn dat ook alweer was. Je wilt je crush graag laten weten wat je voelt, maar hoe? Dit lieve, romantische kaartje helpt daar vast bij.

verliefd kaart liefde kaart butterflies

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart