Verhuisd? Laat het weten met een leuk verhuisbericht!

Alle dozen zijn inmiddels toch wel uitgepakt. Op een paar in de kelder en in de hoek na dan. Maar de essentiele zaken staan er allemaal. Na veel voorbereiding en een lange tijd is het dan eindelijk zover. Jullie kunnen met een gerust hart intrekken in jullie nieuwe huisje, want het is eindelijk af. Wat een opluchting! En wat zijn jullie blij met jullie nieuwe stekje. Die blijdschap moet gewoon gedeeld worden. Breng al je familie en vrienden op de hoogte met een leuk verhuisbericht. Zo komen ze niet voor verassingen te staan als ze spontaan even langs willen komen. En merken dat er iemand anders op jullie oude adres woont. Dus waar wacht je nog op? Kijk maar gauw mee naar onze nieuwste verhuisbericht kaarten!

De sleutels zijn er

Je kunt een verhuisbericht sturen als je al even lekker gesetteld bent, maar je kunt er ook al eerder mee beginnen, natuurlijk. Op het moment dat je de sleutels in ontvangst neemt, bijvoorbeeld. Want dat moment is toch wel speciaal. Het staat voor een nieuwe stap, en voor een nieuwe plek. Dus deel je blijdschap met je vrienden met dit leuke verhuisbericht. Met heel veel gestempelde sleutels!verhuisbericht sleutel stempels

Oost west, thuis best

Je hebt je nieuwe stekje al helemaal eigen gemaakt. Het is weer als vanouds ‘oost west, thuis best’. Want niets kan tegen jouw eigen plek op. Laat je familie en vrienden weten waar jouw nieuwe droomhuisje zich bevindt. En nodig ze lekker uit voor een gezellige housewarming van jouw ‘home, sweet home’.

verhuisbericht huisje zwart wit

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart