Uitverkoop? Maak een mailing aan!

Je hebt een winkel en moet van al je oude spullen af om plaats te maken voor de nieuwe collectie. Dan organiseer je natuurlijk een uitverkoop, om zo nog wat geld te verdienen met je oude spulletjes. Je begint gelijk met het opmaken van een nieuwsbrief. Maar wacht eens even…Tegenwoordig krijgt iedereen elke dag een overvloed aan e-mails, schreeuwend om aandacht te krijgen. Je wilt graag opvallen, maar met een standaard mailtje zit er dat waarschijnlijk niet in…Hoe ga je dat nu aanpakken? Nou, heb je al gedacht aan een ouderwetse mailing? Dan is dit het moment! Door aan je klanten een kaartje te sturen, ben je ervan verzekerd dat jouw uitverkoop opvalt. Dus waar wacht je nog op?

Sale!

Niets schreeuwt zo duidelijk uitverkoop als het woord ‘SALE’. Jouw klanten zullen hun nieuwsgierigheid niet kunnen bedwingen als dit kaartje tussen hun post zit, en zullen het niet kunnen laten erachter te komen waar het om gaat. Jouw uitverkoop, dus! Deze discodip kaart laat zien dat het hier om een niet te missen koopjesparadijs gaat. Dus sla uw slag, voor het te laat is!

uitverkoop sale op discodip

Stapel die korting

Lekker korting stapelen is altijd fijn, natuurlijk. Dat het hier om een uitverkoop gaat moge duidelijk zijn. Maar dat er zo veel korting op de producten komt, dat wisten je klanten nog niet. Gegarandeerd dat ze even komen binnenwippen nu ze ervan op de hoogte zijn. Gezellig, toch? Het leuke aan deze kaart is dat hij ook in de huisstijl van uw winkel uitgevoerd kan worden. Stuur daarvoor even een mailtje naar info@luckerdesign.nl. Voor een kaartje op maat!

uitverkoop sale stapelkorting

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart