Uitnodigingen voor een knallend examenfeest!

Het lijkt nog maar zo kort geleden dat uw zoon of dochter voor het eerst naar de middelbare school ging. Wat een spannende tijd was het voor en uw kind want er ging zoveel veranderen. Met een veel te grote rugtas en helemaal alleen op de fiets ging uw brugpieper de wijde wereld in. Nu pas een paar jaar later doet hij of zij alweer eindexamen. Wat zult u als ouders trots zijn tijdens de diploma uitreiking! Dat vraagt natuurlijk om een spetterend feest. Met Kaartje2go een uitnodiging voor een examenfeest maken is niet alleen leuk, maar ook erg gemakkelijk!

Uitnodiging voor een examenfeest kiezen

U heeft het heuglijke nieuws ontvangen dat uw zoon of dochter na hard studeren geslaagd is! Het feestje kan nu definitief worden gepland. Wat voor uitnodiging voor een examenfeest u ook wilt maken, bij Kaartje2go heeft u ruime keuze. Hieronder geven wij u een greep uit onze uitgebreide selectie.

uitnodiging voor een examenfeest

Deze stoere uitnodiging in graffiti stijl is een goede keuze voor de party van uw zoon. Wel voor boven de 18 natuurlijk!

uitnodiging voor een examenfeestAls u een feest organiseert met uw familie en de vrienden van uw zoon of dochter erbij, kunt u kiezen voor deze stijlvolle uitnodiging in het wit met feestelijke confetti!

uitnodiging voor een examfeestHelemaal in Vintage stijl, echt de trend van nu. Aan deze leuke kaart kun je ook een mooie foto van uw zoon of dochter toevoegen! Op de voorzijde kunt u meteen de datum en tijd van het feest zetten.

Hier is dat feestje!

Zoals u in onze voorbeelden ziet hebben wij een ruime keuze in uitnodigingen. Ook bij Kaartje2go houden we van een feestje en daarom weten we hoe belangrijk een uitnodiging kan zijn. Dus of u nou kiest voor een kaart met foto of een wat eenvoudiger ontwerp, uw keuze zal zeker weten geslaagd zijn!

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart